Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΡΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


Αυτό που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει ο Σόιμπλε, είναι η ανωτερότητα του Ελληνικού λαού και ότι απέναντί του είναι μια χώρα που δεν υποτάσσεται στους νοσταλγούς του Χίτλερ. Είναι γνωστό βέβαια ότι ο Σόιμπλε σαν βασικός εκφραστής μιας πολιτικής της σκληρής λιτότητας που απέτυχε παταγωδώς ως προς τους στόχους που έθεσε και παρά την ακαμψία που τον διακρίνει όσον αφορά την σκέψη του, καταλαβαίνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η Γερμανία είναι καταστροφικός, όπως φυσικά ήταν και τις δύο προηγούμενες φορές.
Ποιος λοιπόν είναι ο Σόιμπλε που λοιδορεί συνέχεια την πατρίδα μας; Από πού πηγάζει αυτή η σκληρότητά του, η οποία κάνει μερικές φορές την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να φαντάζει αρνάκι μπροστά του; Μήπως είναι το νέο κόλπο της Γερμανίας , να επαναλάβουν τον εαυτό τους μέσα από μία δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση και να κατακτήσουν έτσι την Ευρώπη; Απλά οι νέοι ναζί της Γερμανίας δεν εμφανίζονται με στρατιωτικές στολές, αλλά σαν επενδυτές.
Αυτό που κάνουν πλέον καθημερινά σε βάρος της Ελλάδας δεν διαφέρει από αυτό το οποίο έκαναν οι ναζί με τον στρατό τους. Εκμεταλλεύονται την ενιαία ευρωπαϊκή αγορά και λειτουργούν πέρα από κάθε δεοντολογία της αγοράς και της οικονομίας με απειλές και εκβιασμούς σαν νταβαντζήδες του δρόμου.
Αυτό λοιπόν το σκουπίδι της Ευρώπης που παριστάνει και τον ευεργέτη της, οφείλουν οι λαοί της να το πετάξουν μαζί με τις ακαθαρσίες


ΗΛΙΑΣ Π.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.