Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Στην πρώην χωματερή του Δρυμού ο καθαρισμός και η εκστρατεία δεντροφύτευσης

Εκστρατεία εθελοντικής δεντροφύτευσης με στόχο την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση του Δρυμού, διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου με πρωτοβουλία του δημάρχου Αστέριου Γαβότση και του αντιδημάρχου Μυγδονίας και Τεχνικών Έργων Ευάγγελου Καραστεργίου, στην χωματερή που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια κοντά σε οικισμούς του Δρυμού, και το realoraiokastro είχε αναφερθεί σε πρηγούμενο ρεπορτάζ.
Στην εκστρατεία αυτή της δεντροφύτευσης πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές του Γυμνασίου του Δρυμού, όπου και φύτεψαν δέντρα σε όλη την συγκεκριμένη περιοχή, παρουσία των καθηγητών τους , του αντιδημάρχου Ευάγγελου Καραστεργίου, της δημοτικής συμβούλου Χριστίνα Βαμβάκη και του τοπικού συμβούλου Σάκη Κατσίκα.
Η προστασία του περβάλλοντος αποτελεί καθήκoν όλων μας και επιτάσσει την ενεργεί συμμετοχή των συμπολιτών μας.Τέτοιες κινήσεις εθελοντισμού κοινωνικής προσφοράς, με την συμμετοχή όλων μας, είναι η βασική προυπόθεση για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζώής, Σ αυτό πρέπει να συμβάλει και η διοίκηση του δήμου αποφασιστικά και αυτές οι ενέργειες θα πρέπει να συνεχιστούν και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.