Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Η κοπή της βασιλόπιτας της Ε.Π.Ω.Φ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συμμετοχή των φίλων ,μελών και χορευτών της Ε.Π.Ω.Φ. ,πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στη μεγάλη αίθουσα του πολυχώρου ‘ROSE GARDEN' ‘.

Με την ευλογία τoυ πατέρα Κοντάκη Εμμανουήλ ,πήραμε ευχές για το νέο έτος, έχοντας την ευκαιρία να τιμήσουμε δυο μέλη της Ε.Π.Ω.Φ., τα οποία έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στο σύλλογο μας ,τον κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη και τον κ.Σάββα Ιωαννίδη .


Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο βουλευτής της β΄περιφέρειας Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ κος Λαζαρίδης Γεώργιος , ο Δήμαρχος κος Αστέριος Γαβότσης ,ο αντιδήμαρχος πολιτικής και πολιτισμού κος Αταμιάν Πέτρος ,ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος κος Ιωσηφίδης Κυριάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Θανάσης Καρύδης , η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. κα Αντωνιάδου Ρένα ,η πρόεδρος επιτροπής ισότητας των δύο φίλων κα Γεράκη Βικτώρια ,οι δημοτικoί σύμβουλοι Βαμβάκη-Λιμπατέ Χριστίνα και Πολυχρονίδης Ανέστης, και οι τοπικοί σύμβουλοι κ.Βασιλική Λύσσα και Ιννου Στέλλα , η πρόεδρος του συλλόγου φίλων αυτιστικού ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» κα Ρήγα Άννα, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου κος Βασίλης Ιακωβίδης,ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου κος Αμοιρίδης Διαμαντής ,η πρόεδρος της ομάδας γυναικών Ωραιοκάστρου κα Σαββίδου , η γεν.γραμματέας της Παμποντιακής κ.Κυριακίδου Γεωργία , η πρόεδρος του ΣΠΟΣ ν.Θεσσαλονίκης κ.Παπαδοπούλου Λίτσα καθώς και πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. των αδελφών ποντιακών σωματείων .

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης η χορωδία μας με τους δυο μαέστρους και τα τμήματα ποντιακού και ελληνικού ρεπερτορίου μας έβαλαν στο κλίμα της ημέρας με τα παραδοσιακά κάλαντα.

Οι τυχεροί της χρονιάς ήταν ο κος Τεζαψίδης Βασίλης και το μέλος του Δ.Σ κα Μαρία Συμεωνίδου για το τμήμα βεστιαρίου του συλλόγου , οι οποίοι έλαβαν από ένα βιβλίο.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους μουσικούς μας Γιάννη Τριανταφυλλίδη στη λύρα και Αλέξη Ανδρεάδη στο νταούλι που ένωσαν για ακόμα μια φορά αρμονικά τις μελωδίες τους σ ένα σύντομο πρόγραμμα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση του ‘ROSE GARDEN' ‘, για την παραχώρηση της αίθουσας ,για τον καφέ που μας προσέφεραν (δωρεάν), καθώς και όλες τις κυρίες και κυρίους του συλλόγου για τα εδέσματα που προσέφεραν στον πλούσιο μπουφέ μας .

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 12/01/2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.