Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ενισχύεται ο στόλος των απορριμματοφόρων του δήμου Ωραιοκάστρου με ένα νέο για το πρόγραμμα ανακύκλωσης


Με ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο, κατασκευής τέλους 2015, για το πρόγραμμα ανακύκλωσης, ενισχύεται ο στόλος της διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για όχημα μάρκας IVECO τύπου 150 Ε22 με υπερκατασκευή ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ. Το νέο όχημα, το οποίο παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου, είναι χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας euro 6 και εντάχθηκε στο στόλο των απορριμματοφόρων στο πλαίσιο της συμφωνίας του δήμου με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.
 
Κατά την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης παραλαβής ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης τόνισε ότι το νέο όχημα θα συμβάλει στη βελτίωση και αναβάθμιση της ανακύκλωσης που έχει τεθεί ως προτεραιότητα από τη διοίκηση του δήμου. «Η ανακύκλωση για τον δήμο Ωραιοκάστρου είναι έμπρακτη πράξη καθημερινότητας και μαζί με τους πολίτες επιχειρείται να γίνει πράξη η Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων», υποστήριξε ο κ. Γαβότσης, o οποίος είχε υπογράψει τη δωρεάν παραχώρηση στις 23 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα.


«Ο δήμος Ωραιοκάστρου με σκοπό την ενίσχυση του στόλου των απορριμματοφόρων και την αποτελεσματικότερη ανακύκλωση, με ίδια μέσα, υπέβαλε σχετικό αίτημα προς την Ε.Ε.Α.Α το οποίο και ικανοποιήθηκε, με τη σημερινή παραλαβή του καινούριου απορριμματοφόρου, το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποκομιδή των μπλε κάδων του δήμου», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Κυριάκος Ιωσηφίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.