Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Νίκη Μεσημερίου 0-2



Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Νίκη Μεσημερίου κέρδισε την Δόξα Πενταλόφου με σκορ 0-2. Το σκορ άνοιξε ο Κύρκος με κεφαλιά στο 23' κάνοντας το 0-1 για την Νίκη Μεσημερίου. Μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1 η Δόξα έχασε στο 31', όταν κέρδισε πέναλτι ο Τζιώλης, ο Σαραμουρλής ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ Θέμελης απέκρουσε εντυπωσιακά. Και αντί να γίνει το 1-1, στο 42' ο Ζαχαράκης με πλασέ έκανε το 0-2 για το Μεσημέρι. Σκορ ημιχρόνου 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο καθώς όλα είχαν κριθεί από το πρώτο ημίχρονο. Στο 52' το Μεσημέρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-3 αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Πένου. Τελικό αποτέλεσμα 0-2. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Θέρμης. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 12-1-2016 από την ΕΠΣΜ.

Η σύνθεση της Δόξας:
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Πένου, Σαρίκης, Καρκάρης, Καραφυλλίδης, Λιθοξόπουλος, Τζιώλης, Σαραμουρλής, Σημαιοφορίδης, Μάσκας, Γιόφκας, Πουμπουρίδης.
Αγωνίστηκαν για την Δόξα και οι: Παροτσίδης, Μενεξές Δ., Κύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.