Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΔΩΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συλλογή τροφίμων και η παράδοσή τους την Κυριακή 20-12-2015 και ώρα 12:00 μ.μ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό του Φιλύρου από το Μ.Π.Σ Μεσαίου ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και ανθρωπιάς η πρόεδρος του ιδρύματος Ζωή Δανιηλίδου ευχαρίστησε το Σύλλογο για την πράξη του αυτήν, από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσαίου Θεόδωρος Αμανατίδης έδωσε την υπόσχεσή του να βοηθήσει και του χρόνου όσο μπορεί με τη βοήθεια των κατοίκων του Μεσαίου το Ελληνικό Παιδικό χωριό γιατί ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα και ιδίως τα μικρά και απροστάτευτα παιδιά τα οποία στηρίζει το ίδρυμα. Επίσης το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όσους κατοίκους πρόσφεραν τρόφιμα για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου.
Τέλος στις 23-12-15 και ώρα 13.30 το Δ.Σ του συλλόγου μοίρασε δώρα στα παιδιά του παιδικού σταθμού, νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Μεσαίου!
Πηγή ΜΠΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.