Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Αστ.Γαβότσης: «Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε οι συμπολίτες μας να ξανααποκτήσουν το πολυπόθητο τηλεοπτικό σήμα»


Σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τη λήψη του τηλεοπτικού σήματος στις περιοχές Μεσαίου, Μονολόφου, Νέας Φιλαδέλφειας και Πετρωτού ήδη από τις 14.09.2015 η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου είχε αποστείλει επιστολή προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) ενημερώνοντάς την για την κατάσταση. Στη συνέχεια συνεργεία της Ε.Ε.Τ.Τ. έκαναν αυτοψίες και μετρήσεις λήψης τηλεοπτικού σήματος στις συγκεκριμένες περιοχές καθώς και σε οικισμούς του Μελισσοχωρίου.

Στις 05.11.2015 υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ε.Ε.Τ.Τ. κατά τη διάρκεια της οποίας μας γνωστοποιήθηκαν οι ενέργειες στις οποίες είχε προβεί η υπηρεσία με παράλληλη υπόσχεσή της ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μας γνωστοποιούνταν και τα αποτελέσματα των αυτοψιών. Επειδή, όμως μέχρι το τέλος του Νοέμβρη δεν υπήρξε καμία πρόοδος η διοίκηση του δήμου με προσωπική παρέμβαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση επανήλθε σε τηλεφωνική επικοινωνία χθες, Δευτέρα 07.12.2015 και έλαβε την προφορική διαβεβαίωση ότι εντός της εβδομάδας θα έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα των προαναφερθεισών αυτοψιών.
«Είναι απαράδεκτο στον 21ο αιώνα περιοχές που απέχουν μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της         Θεσσαλονίκης να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία που προσφέρει η τηλεόραση. Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε οι συμπολίτες μας να ξανααποκτήσουν το πολυπόθητο τηλεοπτικό σήμα», δήλωσε με αποφασιστικότητα ο κ. Γαβότσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.