Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Αστέριος Γαβότσης: «Στόχος μας η εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου»

Μετά τα χθεσινά γεγονότα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου, όπου υπήρξε σκόπιμη διακοπή της από πολίτη, ο οποίος επανειλημμένως έχει δημιουργήσει προβλήματα, ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση:


«Στόχος μας ήταν και παραμένει η εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού μας συμβουλίου. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διακόπτει σκόπιμα τη συνεδρίαση του σώματος, υποκινούμενος από μέλη της αντιπολίτευσης. Δυστυχώς, έχει αποδειχθεί και κατά το παρελθόν ότι ορισμένοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με αποκλειστικό σκοπό να δημιουργήσουν εντάσεις αποσυντονίζοντας το σώμα, λειτουργώντας σε ‘‘διατεταγμένη υπηρεσία’’. Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων συζητούνται και αποφασίζονται θέματα μείζονος σημασίας για τον τόπο και τους δημότες μας και για αυτό κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει και να διακόπτει τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις προς το σώμα κάθε 1η συνεδρίαση του μήνα από εκεί και πέρα μπορούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις αλλά όχι να δημιουργούν προβλήματα για το… θεαθήναι. Εμείς ως δημοτική αρχή θα προσπαθούμε συνεχώς και με οποιοδήποτε μέσο να διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.