Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 ο χορός του συλλόγου στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου. Αν και ήταν λίγος ο κόσμος που ήρθε η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας με την ζωντανή μουσική από την ορχήστρα «Τα παιδιά του Μεσαίου. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Αμανατίδης ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσαίου Αναστάσιος Ι. Λαζαρίδης κι ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γεώργιος Λαζαρίδης, ο οποίος χαιρέτισε και αυτός την εκδήλωση και εν συνεχεία το μεσαίο χορευτικό συγκρότημα χόρεψε ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς, εν μέσω χειροκροτημάτων.
Στη διάρκεια του χορού βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτεροι από κάθε τμήμα της χειροτεχνίας του συλλόγου.
Τον χορό τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυδενδρίου Λαγκαδά με το Δ.Μ Κωνσταντίνο Πανίδη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου με την Γραμματέα Κατερίνα Σκέμπη,με την ταμεία Γεωργία Καμπούρη και το Διοικητικό Μέλος Σμαράγδα Μοσχίδη, οι εκπρόσωποι του ΚΑΠΗ Μεσαίου Μαρία Λιθοξοπούλου και Κων/νος Φωτιάδης και από την Αστραπή Μεσαίου ο Γραμματέας Φίλιππος Φωτιάδης, χαιρετισμό έστειλε και ο Δημήτριος Σκουλαριώτης αντιδήμαρχος Δήμου Δέλτα και πολιτευτής Β' Θεσ/νικης ΑΝΕΛ.
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμο Ωραιοκάστρου για τις καρέκλες και τα τραπέζια και όλους όσους έδωσαν δώρα για την κλήρωση του συλλόγου.
Πηγη ΜΠΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.