Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ. Του Ηλία Καραγκουνίδη.


Οποιαδήποτε αλλαγή πάει να γίνει στον Δήμο Ωραιοκάστρου προς το καλύτερο, πάντα βρίσκει εμπόδιο ορισμένους συμβούλους της αντιπολίτευσης, που με όρους ισοπεδωτικού λαϊκισμού και χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι δεν μπορούμε έτσι να διαμορφώσουμε καλύτερα το αύριο, μπαίνουν στον πειρασμό της ισοπέδωσης. Τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο μας [ύδρευση, παιδεία, κυκλοφοριακό, συγκοινωνιακό, περιβάλλον, καθαριότητα] που απασχολούν την πόλη μας και θα έπρεπε μέσα στα δημοτικά συμβούλια να γίνεται ουσιαστικός διάλογος για να υπάρχουν οι αναγκαίες συγκλίσεις, με διάφορα πυροτεχνήματα προσπαθούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα και μαζί τις ελπίδες των πολιτών.
Η ισοπέδωση είναι μια έκφραση της γενικότερης κρίσης αξιών που βασανίζει την κοινωνία μας, μαζί με την οικονομική. Η σωστή λειτουργία ενός δημοτικού συμβουλίου στηρίζεται στην δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικές προτάσεις και λύσεις και όχι σε πυροτεχνήματα που είναι άνευ ουσίας, αυξάνοντας τα προβλήματα των πολιτών σε όλους τους τομείς.
Οι πολίτες δεν θέλουν μια αντιπολίτευση που να ξοδεύει το πολιτικό της κεφάλαιο στην υποκρισία, να κατασκευάζει γελοίες δικαιολογίες και να εμποδίζει τα έργα στον δήμο μας, αλλά μια αντιπολίτευση που να είναι δυναμική και παρεμβατική. Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα κάποτε πρέπει να τελειώσουν. Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει άλλος. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Υ.Γ. Ο κ. Σαραμάντος και ο κ. Θεμελής με την στάση τους στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δείξανε ότι σέβονται τον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου, εν αντιθέσει με άλλους που κάποτε πρέπει να καταλάβουν ότι η κοινωνία βρίσκεται μπροστά από τις παρατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.