Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                         

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Με επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των Χορωδιακών Συνόλων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κτίριο «Παύλος Μελάς», στο Παλαιόκαστρο.
Συμμετείχαν η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis και το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας ΣΟΛ της Ενορίας μας, ενώ συνέπραξαν ως σολίστες δύο παιδιά του Ωραιοκάστρου, η σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου και ο τενόρος Χριστόφορος Ψαλτόπουλος. Τα δύο χορωδιακά σχήματα, υπό τη διεύθυνση των δύο άξιων συνεργατών του ενοριακού έργου, του κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη και της κ. Άννας Γεράση, εκτελώντας ένα πρόγραμμα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας και σημαντικών απαιτήσεων, ταξίδεψε το ακροατήριο που κατέκλεισε την αίθουσα, στο πνεύμα των ημερών. Ξεχωριστή νότα έδωσαν και οι δύο σολίστες, ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικες άριες.

Φέτος είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε το Γυναικείο Χορωδιακό Σύνολο της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση, το οποίο, στο πρώτο μέρος, ερμήνευσε με απόλυτη ακρίβεια και καλλιτεχνική ενάργεια έξι τραγούδια από τη συλλογή «Τα Τραγούδια του Ήλιου», σε μουσική Μπάμπη Κανά και ποίηση Γιώργη Κρόκου. Τη Χορωδία της Ε.Ε.Μ.Ε. διεύθυνε η καταξιωμένη μουσικός Εριφύλη Δαμιανού, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η Αννίτα Τάνι-Μανούση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Στέλλα Τσιακίρη που συνόδευσε στο πιάνο τα Χορωδιακά Σύνολα της Ενορίας μας καθώς και τις δίδες Αθανασία Κοντσέ στο βιολί και Βάσια Κουμάνη στο τραγούδι.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως και τους:
·  Δήμο Ωραιοκάστρου
·  ΕΠΩΦ
·  Κατάστημα Ηλεκτρολογικού Υλικού Μαχαιρόπουλου-Κεβεζετίδη
·  Ανθοσυνθέσεις Σόνια Χριστινάκη
·  Ηλεκτρολόγο κ. Βασίλη Κωσταβέλη
·  Κάβα Μούσες
·  Όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης
Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία των Χορωδιακών Συνόλων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου ήταν μία παραγωγή της Ενοριακής Νεανικής μας Εστίας.

Σημειώνουμε ότι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 το  Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας ΣΟΛ της Ενορίας μας θα συμμετάσχει στο χορωδιακό φεστιβάλ του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων» που θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (έναντι Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών) με είσοδο ελεύθερη. Είστε όλοι προσκαλεσμένοι.
Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα.

 

  facebook page: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.