Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

«Τετράστερος» ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, 4-1 τον Ασκό

Χάρη στην κλάση των έμπειρων ποδοσφαιριστών του Κεραυνού, η ομάδα του Ωραιοκάστρου επικράτησε με 4-1 του Μακεδονικού Ασκού.Βέβαια, η έκταση του σκορ αδικεί τον Μακεδονικό Ασκού, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση και σίγουρα του άξιζε καλύτερη μοίρα. Με κινητήριους μοχλούς τους Γαβρίδη και Μπαγκνταρασιάν, ο Κεραυνός άνοιξε από νωρίς το σκορ, στο 13′, με πρωταγωνιστή και σκόρερ, ακόμα μια φορά τον αρχηγό του, Στέλιο Ουσταμπασίδη.
Στο 48′, ο Μακεδονικός ισοφάρισε προσωρινά με τον Στεργιανά, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Μπαγκνταρασιάν για να δώσει ξανά προβάδισμα στον Κεραυνό. Η επιθετική ευστοχία δε σταμάτησε εδώ για τους γηπεδούχους, με τον Γαβρίδη να γράφει το 3-1 στο 66′. Το… κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Ουσταμπασίδης, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Κεραυνού, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ(ΚΟΤΣΕΡΟΓΛΟΥ): Παφρας, ΛΙΩΤΗΡΗΣ, Τοπαλιδης, Μαρκιδης(69′ Νικολαϊδης), ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, Αναστασιαδης (56′ Μουμτζιδης), Δαηλιδης (74′ ΤΖΙΜΑΝΗΣ), ΜΠΑΚΤΑΡΑΣΙΑΝ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΓΑΒΡΙΔΗΣ, ΤΑΣΙΟΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ(ΓΚΟΛΦΟΣ): Αναστασοπουλος, ΛΕΩΝΤΙΔΗΣ, Ελευθεριαδης, Γιαπουτζης, Γλεντης(56′ Ιωαννιδης), ΑΣΗΜΑΚΙΔΗΣ (77′ Τοτονιδης), ΚΩΣΤΑΡΕΛΑΣ, ΕΓΚΛΕΖΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΝΑΣ Α., ΚΑΤΡΑΤΖΟΓΛΟΥ, Καραπαναγιωτιδης(46′ Στεργιανας Π.)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ     ΒΟΗΘΟΙ: ΛΙΑΡΗΣ- ΤΟΡΟΣΙΑΔΗΣ

epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.