Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Πεζοπορία Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας. Κυριακή 15 Νοε 2015


Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» συνδιοργανώνουν πεζοπορία με τίτλο «Περπατώ και γνωρίζω: Νεοχωρούδα, Στο Πέρασμα του Χρόνου, για την Κυριακή 15 Νοε 2015 και ώρα 11:00.
     Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι στο Δημοτικό Πάρκο Νεοχωρούδας, στη Νεοχωρούδα, για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στις 11:00. Οι περιπατητές θα κινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα μέχρι το σημείο συνάντησης. Επιβοηθητικά, για οικονομία κινήσεων και για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταφορικού μέσου, στο χρονικό διάστημα από 10:30 μέχρι 10:45, Ι.Χ. αυτοκίνητα των μελών μας θα περάσουν από το Κονταξοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.


 Καλούμε όλους εκείνους  που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας…

Δείτε την Ανακοίνωση των 2 Συλλόγων:

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» συνδιοργανώνουν πεζοπορία με τίτλο «Περπατώ και γνωρίζω:Νεοχωρούδα, Στο Πέρασμα του Χρόνουγια την Κυριακή 15 Νοε 2015 και ώρα 11:00. Η διαδρομή διέρχεται από το Δημοτικό Πάρκο Νεοχωρούδας – Νερόμυλοι – Παλαιό Μοναστήρι - Φράγμα – Αγ. Παρασκευή.
Οι πεζοπορίες αυτές εκτός της άσκησης, έχουν τον χαρακτήρα της γνωριμίας της ιστορίας της κάθε περιοχής δηλ. «Περπατώ και γνωρίζω τον τόπο μου»  αλλά και τον χαρακτήρα της επικοινωνίας - γνωριμίας μεταξύ των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου δηλ. «Περπατώντας γνωρίζω τον συνάνθρωπο μου και θέματα γενικού ενδιαφέροντος».
 Έτσι σε αυτήν την πεζοπορία θα μας οδηγήσει ένας δικός μας άνθρωπος, ο κ. Τόλης Κώστας,  που τίμησε την Ελλάδα στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου και θα γνωρίσουμε τη Νεοχωρούδα μέσα από τα μάτια των κατοίκων της.  Θα συνδεθούμε με τις παλιές τοπικές παραδόσεις και ιστορίες της περιοχής. Θα μας μιλήσει για την ιστορία της Νεοχωρούδας, η κ. Άννα Ραφαηλίδου (συγγραφέας του βιβλίου ‘’Νεοχωρούδα, Στο Πέρασμα του Χρόνου’’). Τέλος αφού ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία, θα επιστρέψουμε στο σημείο εκκίνησης.
 Ο Σύλλογος αποτελεί μόνο τη βάση επικοινωνίας και συντονισμού των περιπάτων και παρέχει τις ενημερώσεις. Ο κάθε συμμετέχων έχει την απόλυτη ατομική και προσωπική ευθύνη της συμμετοχής του, ιδιαίτερα από διερχόμενα οχήματα. Δεν εξαιρεί κανένα άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας και προέλευσης και δεν δημιουργεί καμία απολύτως δέσμευση και υποχρέωση, πέρα της καλής διάθεσης για την ισότιμη συμμετοχή. Επιπρόσθετα ο σύλλογος είναι ανοικτός για κάθε νέα πρόταση προορισμού – αντικειμένου ενημέρωσης και θα εκτιμούσε ιδιαίτερα την οποιαδήποτε προσφορά – ιδέα – διάθεση ενημέρωσης από κάθε ενεργό πολίτη που θα ήθελε να μοιραστεί τις γνώσεις και εμπειρίες του.
 H διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι περίπου 7,5 χλμ
Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι στο Δημοτικό Πάρκο Νεοχωρούδας, στη Νεοχωρούδα, για τηνΚυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στις 11:00. Οι περιπατητές θα κινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα μέχρι το σημείο συνάντησης. Επιβοηθητικά, για οικονομία κινήσεων και για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταφορικού μέσου, στο χρονικό διάστημα από 10:30 μέχρι 10:45, Ι.Χ. αυτοκίνητα των μελών μας θα περάσουν από το Κονταξοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Καλούμε όλους εκείνους  που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία – θέμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.