Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Νίκη της ομάδας βόλεϊ του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ της 1ης τοπικής κατηγορίας Γυναικών μέσα στο Άδενδο.

ΤΡΕΝΟ  Ο  ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ
  Δεν σταμάτησε ούτε στο Άδενδρο
  Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ της 1ης τοπικής κατηγορίας  Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, την Κυριακή 29/11/2015  η ομάδα του Μυγδονιακού  κέρδισε και τον Γαλαξία Αδένδρου εκτός έδρας με σκορ 0—3.     
  Έτσι έκανε το 5 στο 5 χωρίς καμία απώλεια βαθμών. Η νίκη του Μυγδονιακού προσλαμβάνει διπλό όφελος αφού ο Γαλαξίας Αδένδρου είναι μια από τις 5--6 ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στο final four του πρωταθλήματος. Έτσι ο Μυγδονιακός διατηρεί την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και σχεδόν όλες οι ομάδες διατηρούν την ίδια θέση που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική.
  Τα κορίτσια του Μυγδονιακού χωρίς να ξεχωρίσει κάποια, έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να κερδίσουν τα τρία σετ με 18—25, 20—25, 22—25 .
  Η προπονήτρια κυρία Άντζυ αφού η ομάδα της  και στα τρία σετ έφευγε μπροστά με μια διαφορά ασφαλείας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις αθλήτριες της και σε διαφορετικές θέσεις.
  Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Βεργή Γωγώ  , Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.