Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω: «Πρόγραμμα γυμναστικής στους παιδικούς σταθμούς».


Ωραιόκαστρο, 09/10/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των μελών των Κ.Α.Π.Η & στα πλαίσια της σταθερής ανόδου στην ποιότητα & ποσότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο νέες δράσεις στις δομές του. Την «άθληση μελών Κ.Α.Π.Η» και την ένταξη «προγράμματος γυμναστικής στους παιδικούς σταθμούς».
Συγκεκριμένα :
- Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 9:00π.μ- 10:00π.μ θα πραγματοποιείται το πρόγραμμα «άθληση μελών Κ.Α.Π.Η» στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ» (Λ.Θες/νίκης & Λ.Βύρωνα) στην αίθουσα 2 καθώς και τις ίδιες ώρες και ημέρες το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται στο δημοτικό κτίριο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ » ( Π. Μελα &Μακεδονικού Αγώνα ) στην αίθουσα γυμναστικής.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα μέλη με την επίδειξη της κάρτας τους σφραγισμένη για το τρέχον έτος.
- Στους παιδικούς μας σταθμούς στο ημερήσιο πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών θα προστεθεί μια φορά την εβδομάδα οργανωμένη απασχόληση από ειδικευμένη γυμνάστρια.
Αισιοδοξούμε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ζήτημα άμεσα, με την υπόσχεση να στερεώσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εδραίωση μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.