Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Πενταλόφου-Οδυσσέας Κορδελιού 0-3


Την ήττα με 0-3 γνώρισε η Δόξα Πενταλόφου σήμερα το πρωί, αυτή τη φορά από τον Οδυσσέα Κορδελιού. Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Οδυσσέα έδειξε την δυναμικότητα της, καθώς σχεδόν σε όλο το παιχνίδι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες ευκαιρίες για γκολ. Από την άλλη η Δόξα θέλει ακόμα αρκετή δουλειά ούτως ώστε να δέσει σαν ομάδα. Στο παιχνίδι τώρα ο Δημογκίκας στο 19' άνοιξε το σκορ για τον Οδυσσέα. Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα έχασε ο Κοπαλίδης στο 22' να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κόλκος με φανταστικό σουτ από τα 35 μέτρα κρέμασε τον Καλαμπόκα και έκανε το 0-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν στον ίδιο ρυθμό με το Κορδελιό να έχει τον έλεγχο του αγώνα και με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να βγει στα καρέ του Καλαμπόκα. Στο 51' μετά από αδράνεια στην άμυνα της Δόξας, ο Γιόφκας με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τον Οδυσσέα Κορδελιού. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουφαλίων που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Πενταλόφου την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 16:30 μ.μ.

Η σύνθεση της Δόξας:
Δόξα Πενταλόφου (Ανέστης Τσόμπανος): Kαλαμπόκας, Σεΐζης, Πασχαλίδης, Κοπαλίδης, Λιθοξόπουλος, Σαραμουρλής, Καρκάρης, Γιαννακόπουλος, Τσιφούτης Αθ., Γιόφκας, Τζιώλης.Αγωνίστηκαν για την Δόξα και οι: Ελευθερίου, Καραφυλλίδης, Φαρμακομύτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.