Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η εκκλησία Μεσαίου στην Μακρινίτσα Βόλου.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/09/2015 η εκδρομή της εκκλησίας Αναλήψεως του Σωτήρος Μεσαίου, στην Μακρινίτσα Βόλου και συγκεκριμένα στο Γυναικείο Μοναστήρι Παναγίας Οδηγήτριας!
Η αναχώρηση έγινε στις 7.00 το πρωί και αφού ήπιαν καφέ κοντά στα Τέμπη έφτασαν στις 12.00μ.μ στην Μακρινίτσα, πανέμορφο μέρος με θέα τον Παγασητικό Κόλπο και την πόλη του Βόλου. Αφού προσκύνησαν στο Μοναστήρι την εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας και άκουσαν το ιστορικό της Μονής, από την ηγουμένη, έφυγαν από το Μοναστήρι και έκαναν περιήγηση για δύο ώρες στα όμορφα δρομάκια και στην πλατεία της Μακρινίτσας, με τα όμορφα και μεγάλα πλατάνια! Για μεσημεριανό κατέβηκαν στον Βόλο, όπου ο καθένας επέλεξε να καθίσει και να φάει στα πολλά μαγαζιά που ήταν στην παραλία. Η αναχώρηση από τον Βόλο έγινε στις 5.00μ.μ με προορισμό το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη. Εκεί κάθισαν για μια ώρα και αφού προσκύνησαν την εικόνα της Αγίας Παρασκευής και ήπιαν το αγιασμένο νερό, ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής, όπου στις 9.00μ.μ έφτασαν στο Μεσαίο.
Η υπεύθυνη της εκδρομής Μαρία Λιθοξοπούλου ευχαρίστησε τους εκδρομείς και τον οδηγό Γιάννη Σίμο που για μια ακόμη φορά ήταν άψογος σε όλη τη διαδρομή!
Πηγή Μ.Π.Σ Μεσαιού "Νέα Κοτύωρα".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.