Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία από την Δρ. Αρίδα Θεοφανώ για την νόσο Αλτσχάιμερ στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ωραιόκαστρο, 24.9.2015

ΘΕΜΑ : ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ALZHlMER (AD)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία από την Δρ. Αρίδα Θεοφανώ για την νόσο Αλτσχάιμερ  στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. και δημότες του Ωραιοκάστρου, που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της ιατρού.
 Η Δρ. Αρίδα ανέλυσε με μεγάλη λεπτομέρεια και με προβολή εικόνων τα συμπτώματα της νόσου που μαστίζει τα τελευταία χρόνια, τους τρόπους αντιμετώπισή της από την οικογένεια του παθόντος, ποιες συνήθειες διατροφικές και καθημερινές επιβαρύνουν και ποιες ωφελούν τον ασθενή. Ακολούθησαν ερωτήσεις του κοινού και δόθηκαν κατατοπιστικές απαντήσεις.
Στην ομιλία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αθανάσιος Καρύδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευάγγελος Καραστερίου καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.
Θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο ομιλίες από την ιατρό με το ίδιο θέμα, στα Κ.Α.Π.Η. Νεοχωρούδας και Πενταλόφου μέσα στον Οκτώβριο.
Μια σειρά ιατρικών ομιλιών θα πραγματοποιήσει ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. σε όλα τα Κ.Α.Π.Η του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου καθόλη τη διάρκεια του έτους με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.
Ευχαριστούμε την Δρ Αρίδα Θεοφανώ για την ευγενική προσφορά της και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία μας.
 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.
ΕΙΡΗΝΗ  ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.