Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστρέφει στο σπίτι του ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Όλες οι μεταγραφές

Μετά από έξι χρόνια… μετανάστευσης, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου επιστρέφει ξανά στο δημοτικό γήπεδο του Ωραιοκάστρου.
Μάλιστα, το γεγονός αυτό συμπίπτει μαζί με τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου, στο οποίο θα αγωνίζεται όλη τη χρονιά ο Κεραυνός. Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα του Ωραιοκάστρου πέρυσι χρησιμοποιούσε το γήπεδο της Νεοχωρούδας.
Από κει και πέρα, οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί, με τον Σάββα Κοτσέρογλου να διατηρείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας όπως επίσης και ο βασικός κορμός του ανδρικού τμήματος.
Αναφορικά με τις κινήσεις, στο μεταγραφικό παζάρι, ο Κεραυνός προχώρησε μέχρι στιγμής σε οκτώ μεταγραφές, οι οποίες είναι οι εξής: 
φωτο 11) Πάφρας -Τ- (Στάγειρα Χαλκιδικής)
2) Λιοτήρης (Ντίνος Κούης)
3) Γραμμένος (Απόλλων Καλαμαριάς Κ17)
4) Μουμτζίδης (Νίκη Νεοχωρούδας)
5) Τοπαλίδης (Δόξα Ασσήρου)
6) Δαϊλίδης (Νίκη Νεοχωρούδας)
7) Τζιμάνης (Αγροτικός Αστέρας Κ17)
8) Ζαγόρας (Κανονιέρηδες)

Τέλος, αλλαγές είχαμε και στο διοικητικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκεί όπου επικεφαλής της νέας προσπάθειας είναι ο αντιπρόεδρος Δελαβερίδης ενώ γενικός αρχηγός της ομάδας είναι ο Κώστας Καραδεμήτρος.
Ρεπορτάζ: Σταύρος Μαυρίδης
epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.