Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πρωτιά για το Ωραιόκαστρο στο διαγωνισμού ζωγραφικής ΣΑΣΘ στο πλαίσιο των δράσεών του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2015

Αναδημοσίευση απο oraiokastronews
Η Ελευθερία Πολυχρονίδου κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό του ΣΑΣΘ (Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά απ' όλη την Ελλάδα, στις ηλικίες 13-18.Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «ΤO OΡΑΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ» Η Ελευθερία κατάγεται από οικογένεια αυτοκινητιστών και είναι κόρη του Ανέστη και της Σοφίας Πολυχρονίδη,θείος της είναι ο Ανέστης Πολυχρονίδης πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ωραιοκάστρου.Το βραβείο της ένα ποδήλατο, απένειμε ο Πρόεδρος του ΣΑΣΘ Ιωάννης Παλαιστής.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣΘ
Θεσσαλονίκη, 21 Σεπτεμβρίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα ονόματα των τριών νικητών του καλλιτεχνικού διαγωνισμού ζωγραφικής  για παιδιά και εφήβους με θέμα: «ΤO OΡΑΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ» είναι:
Ηλικιακή κατηγορία 1-5 ετών:
  • Φωτεινή - Κωνσταντίνα Δημοπούλου
Ηλικιακή κατηγορία 6-12 ετών -  μαθητές δημοτικού:
  • Μάρκος Ρενιέρης
Ηλικιακή κατηγορίας 13-18 - μαθητές γυμνασίου-λυκείου:
  • Ελευθερία Πολυχρονίδου
Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 15:0στις εγκαταστάσεις του ΣΑΣΘ, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, Πυλαία, 57001, Θεσσαλονίκη (Κτίριο ZEDA, Είσοδος 4). Παρακαλούμε οι τρεις νικητές να παρευρεθούν στην εκδήλωση συνοδευόμενοι από τον κηδεμόνα τους και να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας προκειμένου να παραλάβουν το δώρο τους που είναι ένα ποδήλατο!
Σε όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό ανεξαιρέτως θα δοθεί έπαινος για τη συμμετοχή τους. Τους επαίνους μπορούν να έρχονται και να παραλαμβάνουν από το ΣΑΣΘ καθημερινά και ώρες 10:00-12:00 πμ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.