Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 2015-2016

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας μας ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Όλο αυτό το διάστημα περισσότερα από 200 παιδιά, επιλεγμένα με κοινωνικά κριτήρια, βρήκαν δωρεάν εκπαιδευτική υποστήριξη στους χώρους της Ενορίας μας με τη συνδρομή πλειάδας εθελοντών καθηγητών που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα παιδιά μας. Αλλά και η συμβολή των υπευθύνων της Γραμματείας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι καταλυτική για την εύρυθμη λειτουργία της δράσεις.
Μπορείτε και φέτος να απευθύνεστε στη Γραμματεία για να λαμβάνεται πληροφορίες σχετικά με θέματα εγγραφής και προϋποθέσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνα και τα mail που αναγράφονται στην αφίσα.

Ιδιαίτερα για τις ημερομηνίες 23/9, 24/9 και 25/9 η Γραμματεία θα λειτουργεί 5-7 το απόγευμα στο Πνευματικό μας Κέντρο, πίσω από την εκκλησία του Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.