Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αίας Ευόσμου-Δόξα Πενταλόφου 0-0



Πολύτιμο βαθμό πήρε εκτός έδρας η Δόξα Πενταλόφου, καθώς ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Αίαντα Ευόσμου. Η Δόξα Πενταλόφου με την καλή αμυντική της λειτουργία κατάφερε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας. Από την άλλη ο Αίας Ευόσμου προσπάθησε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει κάποιο τέρμα χάνοντας ευκαιρίες με τον Γκιαούρη και τον Ιωσηφίδη που αμφότεροι σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι του Καλαμπόκα. Η Δόξα έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Σαραμουρλή στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Κορδελιού που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 29/9/2015 από την ΕΠΣΜ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αίας Ευόσμου (Λάμπρος Ανδριόπουλος): Ιωαννίδης, Λαφτσίδης, Γκιαούρης, Μίλκογλου, Λίγκος, Ανεστάκης, Κιλινγκαρίδης, Τσομπάνογλου, Καραμουκίδης, Ιωσηφίδης, Βαλκάνης.

Δόξα Πενταλόφου (Ανέστης Τσόμπανος): Kαλαμπόκας, Σεΐζης, Πασχαλίδης, Κοπαλίδης, Λιθοξόπουλος, Μάσκας, Σαραμουρλής, Καρκάρης, Γιαννακόπουλος, Τσιφούτης Αθ., Γιόφκας.
Αγωνίστηκαν για την Δόξα και οι: Τζιώλης, Πουμπουρίδης, Τσομπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.