Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Κλιμάκιο της ΥΑΣΒΕ επισκέφθηκε πληγείσες οικίες του δήμου Ωραιοκάστρου

Έπειτα από την άμεση αντίδραση της διοίκησης του δήμου για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το δήμο μας στις 18 Ιουνίου 2015, κλιμάκιο της ΥΑΣΒΕ (Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος) συνοδευόμενο από τον αντιδήμαρχο Διοικητικού, Οικονομικού, Προγραμματισμού και Ωραιοκάστρου, Ηρακλή Τσακαλίδη επισκέφθηκε νωρίς το πρωί τις οδούς Κονταξοπούλου, Βεροίας και Μακεδονικού Αγώνα. Το κλιμάκιο της ΥΑΣΒΕ πραγματοποίησε αυτοψία σε όλες τις πληγείσες οικίες και αναμένεται εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος να γνωμοδοτήσει σχετικά.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στόχος της διοίκησης του δήμου είναι να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. «Από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων ο δήμος μας έθεσε όλες τις υπηρεσίες του στη διάθεση των πληγεισών οικογενειών. Θα είμαστε δίπλα σε όλες τις οικογένειες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των καταστροφών και θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα να τύχουν της ανάλογης έμπρακτης συμπαράστασης από το ελληνικό κράτος», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.