Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δήμος Δέλτα: Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μας»

Μέχρι την Παρασκευή 12/6/2015 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα "αυτο το καλοκαίρι είναι δικό μας" που προσφέρει δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι του 2015, για παιδιά και νέους που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία και στα Τμήματα Ένταξης. Το πρόγραμμα διοργανώνει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ και σε συνεργασία με το Δήμο Δέλτα. 
Με το πρόγραμμα αυτό, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι προσφέροντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν την ψυχολογία τους και θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, μέσα απο ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που θα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, ομαδικά παιχνίδια, περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα θα συντονίζουν εκπαιδευτικοί, ειδικοί παιδαγωγοί και ειδικευμένο προσωπικό, με τη συμβολή των εθελοντών της ΕΛΙΞ απο την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περίοδοι και χώρος διεξαγωγής δραστηριοτήτων
α) ΠΕΡΙΟΔΟΣ 29/06 έως 10 /07 και
β) ΠΕΡΙΟΔΟΣ 13/07 έως 24/07
Στο 13ο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, οδός Κύπρου και Κρήτης.
Ώρες προγράμματος από 09:00 έως 13:30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή σε όλα τα παιδιά από 9 ετών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία και τα Τμήματα Ένταξης της περιοχής. Στο τέλος της περιόδου σε όλα τα παιδιά απονέμεται αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.
Εγγραφές έως Παρασκευή 12 Ιουνίου , στο γραφείο του 13ου Ειδικού Σχολείου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, 9:00 με 13:00.
Δικαιολογητικά εγγραφής: Αίτηση συμμετοχής (δες συνημμένα έντυπα) . Για τις εγγραφές των παιδιών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.Δωρεάν Μεταφορά με σχολικό μόνο για όσους κατοικούν στον Δήμο Δέλτα. Για τους εκτός Δήμου, με ευθύνη των γονέων τους.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.