Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Συμβολή της Αλληλεγγύης - Ανατροπής για λύση στο πρόβλημα της γέφυρας της Φιλαδέλφειας

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ πιστή στις εξαγγελίες της για την δική της ουσιαστική συνεισφορά, στο φλέγον πρόβλημα της γέφυρας της Φιλαδέλφειας προσκάλεσε πολιτικό μηχανικό με εμπειρία σε γέφυρες και παρόμοιες κατασκευές, ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Απριλίου τη γέφυρα της Φιλαδέλφειας για να διαμορφώσει προσωπική άποψη.
Διενεργήθηκε επιτόπια αυτοψία (στο μέτρο του δυνατού λόγω των δυσμενών συνθηκών) τόσο στην υπό κατασκευή όσο και στην υπάρχουσα «γέφυρα» (φράγμα με σωληνώσεις) και έθεσε υπόψη των παρισταμένων μελών της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ τις απόψεις και προτάσεις του για βραχυπρόθεσμη και για μεσοπρόθεσμη (μερική) λύση του προβλήματος.
Ο εκπρόσωπος της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο δημοτικό συμβούλιο, Γρηγόρης Εδιρνέλης, θα καταθέσει εγγράφως τις προτάσεις αυτές στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο με την ελπίδα να αποτελέσουν συμβολή στη λύση του καυτού προβλήματος της γέφυρας της Φιλαδέλφειας.


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.