Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δήμος Ωραιοκάστρου: Συνάντηση ενημέρωσης για την νέα ΚΑΠ στον Πεντάλοφο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09/03/2015
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
09 Μαρτίου 2015
Συνάντηση ενημέρωσης για την νέα ΚΑΠ στον Πεντάλοφο
kap2Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 4 Μαρτίου από την αντιδημαρχία Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η 1η κατά σειρά ενημερωτική εκδήλωση για την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2014-2020 που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην αίθουσα του αγροτικού συνεταιρισμού στον Πεντάλοφο.
kap1
Ο αντιδήμαρχος Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Καλλιθέας, Θωμάς Δίγκαλης χαιρέτισε την εκδήλωση, τονίζοντας τη σημασία της ενημέρωσης των αγροτών και των κτηνοτρόφων αλλά και την πρόθεση της διοίκησης του δήμου να βρίσκεται στο πλευρό τους.
Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Ταχματζίδης αναφέρθηκε στη σημασία που θα έχουν οι τρέχουσες εξελίξεις στη μελλοντική καταβολή των αγροτικών κοινοτικών ενισχύσεων. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κτηνιατρικής και Αλιείας, Σωτήρης Μπάτος και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Αγροτικής Οικονομίας, Γερακίνα Μπισμπινά.
Ακολούθησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τον προϊστάμενο Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Θεσσαλονίκης, Αθανάσιο Σαρόπουλο και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε ερωτήσεις.
Η επόμενη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 στις 19.30 στο δημοτικό κατάστημα Λητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.