Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Εθελοντική αιμοδοσία απο την ΄Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων


Η ΄Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
προσκαλεί στην 8η εθελοντική αιμοδοσία όλα τα μέλη της, καθώς και τις φίλες και φίλους αιμοδότες να αιμοδοτήσουν και να χαρίσουν την ελπίδα στους συνανθρώπους μας με μία φιάλη αίμα .
Για κατάθεση στην Τράπεζα Αίματος της ΕΠΩΦ οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Κτήριο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ) στις 15/03/2015 από τις 9.00 έως 13.00. 
Να υπενθυμίσουμε για την αποφυγή ταλαιπωρίας των αιμοδοτών , ότι είναι καλύτερα η προσέλευσή να γίνεται όσο το δυνατό νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου για την έγκαιρη αιμοληψία , καθώς και να έχουν πάρει ένα ελαφρύ πρωινό , όπως επίσης να είναι ξεκούραστοι να μην έχουν καταναλώσει αλκοόλ την προηγούμενη μέρα , να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και να μην λαμβάνουν φάρμακα.(έστω και απλά παυσίπονα) .

Σας περιμένουμε όλους. 
Δίνοντας αίμα δίνεις ζωή.

Υπεύθυνη Αιμοδοσίας: ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 6944764212

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.