Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο δήμο Ωραιοκάστρου



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr





26 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου
στο δήμο Ωραιοκάστρου


Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου 1821 στο δήμο Ωραιοκάστρου. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και μετά από συνεννόηση της δημοτικής αρχής με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου και διευθυντές σχολείων η καθιερωμένη παρέλαση δεν πραγματοποιήθηκε, παρά μόνο παρέλασαν οι σημαιοφόροι, οι παραστάτες και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του δήμου.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες δοξολογίες στους ιερούς ναούς και των τριών δημοτικών ενοτήτων, ενώ ακολούθησε η εκφώνηση των πανηγυρικών και η κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των περιοχών.

«Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε η προσήλωση όλων μας στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού για ελευθερία, ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη ας φωτίζει κι ας καθοδηγεί την πορεία μας ως Έθνους», τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.


Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.