Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τις επόμενες ημέρες η αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στο αίτημα του διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου όσον αφορά σε απαιτούμενες παρεμβάσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του διδακτηρίου.
Ο διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Παιδείας του δήμου, ζητώντας την παρέμβαση της δημοτικής αρχής προκειμένου να γίνουν ορισμένες χρηστικές παρεμβάσεις στο κτίριο και τον αύλειο χώρο του σχολείου.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ενημερώθηκε σχετικά και έδωσε εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου να πραγματοποιήσει αυτοψία στο χώρο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα αιτήματα της διεύθυνσης του συγκεκριμένου σχολείου
Η επιστολή
Όπως αναφέρεται στη σχετική επιστολή με αριθ. πρωτ. 215 και ημερομηνία 30.03.15, η οποία κοινοποιείται και στη Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπ/σης δήμου Ωραιοκάστρου «επειδή στο σχολείο μας φοιτά μαθήτρια με κινητικά προβλήματα, η οποία μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, προτείνουμε την κατασκευή ράμπας στην είσοδο του σχολείου, ύστερα από μελέτη ειδικών μηχανικών».
Στην ίδια επιστολή, που υπογράφει ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε από τον σύλλογο διδασκόντων, ζητείται η κατασκευή τουαλέτας για μαθητές με αναπηρία ή τεχνικές παρεμβάσεις στις υπάρχουσες τουαλέτες του σχολείου ώστε αυτές να καταστούν κατάλληλες για άτομα με αναπηρία.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, διαπιστώνεται επίσης αδυναμία καλής επιτήρησης των μαθητών την ώρα των διαλλειμάτων και προτείνεται να εξεταστεί η δυνατότητα, σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, να κατασκευαστεί πρόσβαση στο κυλικείο από το χώρο της αυλής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.