Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση της αντιδημαρχίας Αθλητισμού Ωραιοκάστρου σε δελτίο τύπου του ΔΑΣΩ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Ττετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015


Απάντηση της αντιδημαρχίας Αθλητισμού
στο δελτίο τύπου του ΔΑΣΩ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας αναφέρουμε συγκεκριμένα γεγονότα που αποδεικνύουν το αμέριστο ενδιαφέρον της αντιδημαρχίας Αθλητισμού για όλους τους αθλητικούς συλλόγους του διευρυμένου δήμου μας, συμπεριλαμβανομένου και του ΔΑΣΩ.
 Πρόσφατα, μετά το αίτημα του συλλόγου ΔΑΣΩ παραχωρήθηκαν επιπλέον προπονητικές ώρες στο τμήμα βόλεϊ γυναικών στο γυμναστήριο Νεοχωρούδας. Ενώ πριν λίγο καιρό, δόθηκε σε χρήση η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» για τη διεξαγωγή αθλητικής ημερίδας του ΔΑΣΩ. Από πού προκύπτει λοιπόν η μεροληπτική συμπεριφορά του αντιδημάρχου για τον ΔΑΣΩ; Μήπως ο εν λόγω κύριος που συντάσσει τα δελτία τύπου του εν λόγω συλλόγου έχει ο ίδιος προσωπική εμπάθεια λειτουργώντας όχι ως αθλητικός παράγοντας αλλά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης δημοτικής παράταξης;
Το πρόβλημα του γηπέδου ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου υφίσταται εδώ και τέσσερα (4) χρόνια. Η διοίκηση του δήμου προχώρησε άμεσα τον περασμένο Οκτώβριο στην ανακατασκευή-επανασπορά του γηπέδου Ωραιοκάστρου, το οποίο όμως θα δοθεί σε χρήση τη νέα αγωνιστική περίοδο (Αύγουστος 2015).
Κατά τη φετινή αγωνιστική χρονιά ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί με ενέργειες της αντιδημαρχίας Αθλητισμού τα γήπεδα ποδοσφαίρου Μελισσοχωρίου, Λητής, Δρυμού και Μεσαίου για τις ανάγκες του τμήματος ποδοσφαίρου ΔΑΣΩ, και αυτό αποδεικνύεται εάν ανατρέξει κάποιος στα προγράμματα της ΕΠΣΜ.
Εφόσον, υπήρξε πρόβλημα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΔΑΣΩ, για τον τελευταίο αγώνα ποδοσφαίρου, θα έπρεπε να κοινοποιηθεί γραπτώς ή τηλεφωνικώς στο γραφείο Αθλητισμού ή στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κάτι το οποίο ουδέποτε συνέβη.
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η αντιδημαρχία Αθλητισμού σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση αδειών των αθλητικών εγκαταστάσεων. Για το λόγο αυτό δόθηκε επιπλέον παράταση από τη Γ.Γ.Α. για όλους τους δήμους της χώρας έως 30-06-2015. Η ενασχόλησή μας για το συγκεκριμένο θέμα είναι συνεχής και αδιάλειπτη.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,
Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς

Πέτρος Αταμιάν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.