Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η κοπή της πίτας του νεοσύστατου αθλητικού συλλόγου "ΔΙΑΠΛΑΣΗ"


Ο Αθλητικός Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος ‘ΔΙΑΠΛΑΣΗ’ πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας στις 12.30 το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου ‘’NOUVELLE’’.
Στην έναρξη της εκδήλωσης τονίστηκε ο πρωταρχικός στόχος του συλλόγου που είναι ο συνδυασμός εκπαίδευσης και υγιούς αθλητισμού και ο δευτερεύον αλλά εξίσου σημαντικός στόχος ο υψηλός αθλητισμός. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε για όλα τα αθλήματα και τις δραστηριότητες του συλλόγου που φιλοξενούνται στο αθλητικό κέντρο του πολυχώρου ‘’NOUVELE’’. Την Ενόργανη Γυμναστική, το ποδόσφαιρο, το Τένις, το Πινγκ Πόνγκ-Σκάκι, τις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες & Αυτοάμυνες (Μ.Μ.Α.), τα τμήματα Αεροβικής Ανάπτυξης ενηλίκων και τα προγράμματα προσχολικής ηλικίας για παιδικούς σταθμούς. Το φλουρί έπεσε στο Τένις και ο τυχερός κέρδισε μία δωροεπιταγή από την εταιρία αθλητικών ειδών που συνεργάζεται με τον σύλλογο ‘’Givova’’. Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε αθλητές, προπονητές & γνωστά πρόσωπα του Ελληνικού αθλητισμού. 
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ.Αστέριος Γαβότσης (συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους) και αφού ευχήθηκαν στους γονείς και τα παιδιά του συλλόγου υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς πραγματοποίησαν απονομή τιμητικής πλακέτας στον ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Β. Τσολακίδη και υπεύθυνο για την προπονητική διαδικασία του συλλόγου στο άθλημα της Ενόργανης γυμναστικής που φιλοξενείτε στο αθλητικό κέντρο του πολυχώρου NOUVELLE. Όλοι ευχήθηκαν στον ίδιο καθώς και τους υπολοίπους προπονητές της ενόργανης οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ενεργά μέλη της εθνικής ομάδος καλή επιτυχία στο προσεχές πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Με ιδιαίτερα καλά λόγια για το αθλητικό κέντρο του πολυχώρου NOUVELLE μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και μέλος της Ολυμπιακής επιτροπής κ Σ. Βασιλειάδης. Βράβευση από τον περιφερειακό σύμβουλο τουρισμού κ. Γ. Τσαλώνη για την προσφορά του στο άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής και τον Ελληνικό αθλητισμό έγινε στον προπονητή (των Ολυμπιονικών Δ. Ταμπάκου και Βασίλη Τσολακίδη) κ. Α. Ιωακειμίδη. 
Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ κ Β. Πουρλιοτόπουλος στον οποίο πραγματοποιήθηκε βράβευση από τον πρόεδρο του συλλόγου Α.Μ.Π.Σ.ΔΙΑΠΛΑΣΗ κ. Β. Μιχαηλίδη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό αθλητισμό. Αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα που έρχονται από παντού για το καλό έργο που γίνετε σε όλα τα επίπεδα στον ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΗ και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ίδιος παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ Ιβάν Σαββίδη. Μαζί του ο Υπεύθυνος για την προπονητική διαδικασία του ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΗ και ενεργός προπονητής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Γ. Γκούρτσας ο οποίος τόνισα ότι εφαρμόζετε η αγωνιστική φιλοσοφία των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στις άρτιες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στον πολυχώρο NOUVELLE. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η ιδιοκτήτρια των ISON Ωραιοκάστρου (φροντιστήρια ξένων γλωσσών του ομίλου Στρατηγάκι) και υποσχέθηκε υποτροφίες στους αριστούχους αθλητές και τους πρωταθλητές. 
Ανακοινώθηκε η συνεργασία του αθλητικού κέντρου με τον ιδιοκτήτη του Αριστοτέλειου Πολυοδοντιατρείου για όλα τα μέλη του συλλόγου. Ο σύλλογος ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο αθλητικό κέντρο τον κ Γκέλση Ιωάννη ιδιοκτήτη του εργαστηρίου φυσιοθεραπείας ‘’KINESIOTHERAPY’’ που βρίσκετε στο Ωραιόκαστρο, την εταιρία ‘’Μελετιάδη’’ (χαλβά-ταχίνι κ.α.), το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ‘’CosmoService’’ και την εταιρία ‘’Durostic’’.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.