Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ε.Μ.Α.Σ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ 18o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ -ΔΗΜΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Παλαιοκάστρου,  και  το τμήμα  «Παράδοση & Πολιτισμός» συμμετείχε στο 18ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Ομάδων που διοργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου και η Αντιδημαρχία Παιδείας –Αθλητισμού και Πολιτισμού.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου.
Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην εκδήλωση με το παιδικό χορευτικό τμήμα και χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της Μακεδονίας, αποσπώντας τα συγχαρητήρια όλων τόσο για την εμφάνιση του όσο και για τις παραδοσιακές φορεσιές των παιδιών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου κ.Ι. Καμαρινός, Δημοτικοί Σύμβουλοι , ο κ. Γιώργος Κυνηγόπουλος εκ μέρους του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου  τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη ζεστή φιλοξενία.

Με εκτίμηση
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ε.Μ.Α.Σ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.