Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Αρβανιτίδης Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Θεσσαλονίκης

Φίλες και φίλοι,
οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποτελούν ένα κρίσιμο ορόσημο για την πατρίδα μας και τη δημοκρατική παράταξη. 
Τα τελευταία πέντε χρόνια οι αναγκαστικές πολιτικές που ακολουθήθηκαν, κράτησαν τη χώρα όρθια παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση αλλά δημιούργησαν ασφυκτικές συνθήκες για όλους τους Έλληνες.
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Είναι επιτέλους η ώρα να επιλέξουμε προοδευτική προοπτική ευθύνης απορρίπτοντας τις προτάσεις του αριστερού λαϊκισμού και της ανευθυνότητας όπως και τις συντηρητικές στρατηγικές της αναδίπλωσης και του εθνικισμού.
Η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας είναι αδιαπραγμάτευτη . Στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ελλάδα κατέκτησε πρωτοφανή επίπεδα ανάπτυξης και ευημερίας τα προηγούμενα 30 χρόνια όπως και κύρος και ρόλο στα Ευρωπαϊκά και διεθνή κέντρα των αποφάσεων.
Παρά της αδυναμίες, τα λάθη και τις ολιγωρίες, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο σε αυτή τη θετική πορεία. Όπως επίσης έπαιξαν σοβαρό και υπεύθυνο ρόλο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης μετά τις εκλογές του 2012.
Σήμερα κανένας υπεύθυνος πολίτης δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Η κρισιμότητα των στιγμών για την πατρίδα επιβάλουν σε όλους την ενεργό συμμετοχή στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, με προοδευτικό πρόσημο, ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα και να επιτευχθεί η ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Μόνο έτσι η Ελλάδα θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της προόδου, της ανάπτυξης, της ευημερίας του λαού της.
Στρατεύομαι με το ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ γιατί αποτελεί την κύρια δύναμη της ευθύνης και της προοπτικής. Γιατί στα δύσκολα δεν απέφυγε τις ευθύνες. Γιατί δεν υπέκυψε στις σειρήνες του πολιτικού κόστους και ανέλαβε το βάρος της διακυβέρνησης της χώρας σε πρωτοφανείς συνθήκες. Γιατί αγωνίστηκε για την ενότητα και την αναγέννηση του προοδευτικού - μεταρρυθμιστικού χώρου παρά τις δυσκολίες, τις αντιθέσεις και τις προσωπικές στρατηγικές που είχε να αντιπαλέψει.
Σήμερα που το διακύβευμα των εκλογών είναι το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα σε ένα σίγουρο Ευρωπαϊκό δρόμο εξόδου από την κρίση, το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ αποτελεί τη δύναμη ευθύνης που μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του σε μια προοδευτική πορεία ενότητας και ανάτασης της χώρας.
Σε αυτή στράτευση καλώ όλους τους φίλους, συναγωνιστές και συμπολίτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια διαφορετική προοπτική της χώρας μακριά από τον συντηρητισμό και το λαϊκισμό που αδικούν τον τόπο και κυρίως τις νέες γενιές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.