Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης από τις πρόσφατες πλημμύρες στο δήμο Ωραιοκάστρου

Επί ποδός βρίσκονται καθημερινά οι υπεύθυνοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, προκειμένου να αποκαταστήσουν όσο πιο σύντομα είναι δυνατό τις ζημιές που υπέστησαν οι υποδομές του δήμου από τις πρόσφατες πλημμύρες, οι οποίες έπληξαν την ευρύτερη περιοχή του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Μυγδονίας, Ευάγγελο Καραστερίου έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στη στροφή του Αγίου Κωνσταντίνου, στο δρόμο Μελισσοχωρίου – Μονολόφου ενώ έχουν ολοκληρωθεί κατά 80% οι εργασίες στη γέφυρα του Μονολόφου, που συνδέει τον Μονόλοφο με τον Δρυμό. «Οι πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν πολύ σοβαρά προβλήματα σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου, προβλήματα τα οποία σπεύσαμε να αποκαταστήσουμε άμεσα», ανέφερε ο κ. Καραστερίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.