Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ διεξαγωγής FINAL FOUR Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρησης με αμαξίδιο στο Κονταξοπούλειο.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Παρασκευή 30/5 έως και την Κυριακή 1/6 διεξάγεται στην πόλη μας για πρώτη φορά το Final Four του 17ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου. Παρακαλούμε τους φιλάθλους και τους πολίτες της πόλης μας να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Οραιόκαστρο: "73η Επέτειος Μάχη της Κρήτης" Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

«73η Επέτειος Μάχη της Κρήτης»
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
   Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Πρόνοιας, (Κοινωνικής)  Αλληλεγγύης, ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου «Ερωτόκριτος» στα πλαίσια της «73ης Επετείου από την Μάχη της Κρήτης», διοργανώνουν και σας προσκαλούν να τιμήσετε με την  παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Ποιά επιδόματα δικαιούσθε απο τον ΟΑΕΔ.

Μπορεί όταν κάποιος ακούει για επίδομα από τον ΟΑΕΔ να σκέφτεται το επίδομα ανεργίας, όμως, ο Οργανισμός προσφέρει ένα πλήθος άλλων βοηθημάτων, όχι μόνο σε ανέργους, αλλά και σε εργαζομένους, τα οποία πολλοί από τους δικαιούχους τους, ούτε καν γνωρίζουν.
Κάποια από τα επιδόματα αυτά, όπως σημειώνει το money-money.gr, χορηγούνται ή μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας, είτε για μισθωτούς που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ή σε επίσχεση εργασίας, είτε λόγω αφερεγγυότητας εργοδότη, είτε ακόμη σε νέους 20-29 ετών και σε νέες μητέρες.
Τα 11 επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ:

Ράβε-ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει ή η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ!!


Την πρόσφατη νεροποντή περίμεναν στον Δήμο Ωραιοκάστρου για να διαπιστώσουν ότι η φύση όταν δεν την υπολογίζουμε σωστά, αυτή μας τιμωρεί. Αυτό συνέβη και με τον προσφάτως δοθέντα στην κυκλοφορία νέο δρόμο Νεοχωρούδας-Πενταλόφου στο σημείο του ρέματος της Νεοχωρούδας όπου είχαμε και την διακοπή της συγκοινωνίας λόγω της υπερχείλισης των υδάτων που οφείλονταν στη κακή κατασκευή της διάβασης. Το ξανασκέφθηκαν φαίνεται οι υπεύθυνοι του Δήμου άτι κάτι δεν παει καλά και απεφάσισαν να διορθώσουν την διάβαση, ελπίζουμε αυτή τη φορά με σωστό τρόπο. Το ποιος βέβαια πληρώνει τώρα την διορθωτική  παρέμβαση είναι ένα άλλο θέμα. Σημασία έχει ότι η δουλειά δεν θα μας λείψει!!!

Τα σύγχρονα έργα του Ωραιοκάστρου κατέρευσαν!!


Μια ακόμη έντονη νεροποντή ήταν αρκετή για να αποδείξει ότι τα δήθεν σύγχρονα έργα στη πόλη του Ωραιοκάστρου δεν ήταν παρα ένας χάρτινος πύργος στην άμμο. Το δίκτυο συλλογής των ομβρίων υδάτων δυστυχώς αποδείχθηκε ανεπαρκέστατο. Οι δρόμοι του Ωραιοκάστρου για μια ακόμη φορά μετατράπηκαν απλώς σε...ποτάμια και λίμνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ποιοι οφειλέτες του ΙΚΑ μπορούν να ενταχθούν σε ευνοϊκότερο καθεστώς ρύθμισης οφειλών

Τη δυνατότητα να επανενταχθούν στο καθεστώς προσωρινού διακανονισμού, που ίσχυε πριν τη ρύθμιση της «νέας αρχής» των 38 μηνιαίων δόσεων ή της πάγιας ρύθμισης των 12 μηνιαίων δόσεων ( 2013), και να αποφύγουν τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, δίνει στους εργοδότες οφειλέτες το ΙΚΑ με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο του διοικητή του Ιδρύματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ Κ.Δ.Α.Π. TΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
ΤΗΛ.2313 300 829 /805
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ  ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΤΑ Κ.Δ.Α.Π. TΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση  Ωραιοκάστρου διαθέτει συνολικά 3 βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς στην  Δημοτική  Ενότητα Μυγδονίας, στους οποίους φιλοξενούνται 100  (100) παιδιά  προσχολικής ηλικίας από 2,5 ετών και  έως  την  εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο.
Επίσης διαθέτει δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών στα οποία φιλοξενούνται  εκατό(100)παιδιά από 6 ετών έως 12 ετών ,στην Δημοτική ενότητα του  Ωραιοκάστρου και της  Μυγδονίας.
Τα  τελευταία δύο χρόνια η δημοτική αρχή εξασφαλίζει δωρεάν θέσεις συμμετοχής μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Το ωράριο λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών είναι από τις 7:30 π.μ. έως και 16:00 μ.μ. καθημερινά.
Το ωράριο των Κ.Δ.Α.Π. είναι από τις 13.00μ.μ έως και 21.00 μ.μ.
Το σχολικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επόμενου έτους.

Από την Δευτέρα 16 Ιουνίου   έως την Παρασκευή 18 Ιουλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να καταθέσουν αιτήσεις εγγραφής για τη φοίτηση των παιδιών τους, στους παιδικούς  σταθμούς της ΔΗ.Κ.Ε.Ω, για τη σχολική χρονιά  2014-2015.
Αίτηση εισαγωγής του παιδιού σας μπορείτε να παραλάβετε από την Δευτέρα 01/06/2014 έως  Παρασκευή 28/06/2014 , από τα γραφεία Της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Πεντάλοφος, πρώην Δημαρχείο Δ.Καλλιθέας),τηλ.2313300829, ή από το site Δήμου.
Η  αίτηση εισαγωγής κατατίθεται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Πεντάλοφος)από 9,00πμ έως 15,00μμ  ή στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 έως τις 13:00(για παιδικούς σταθμούς) και από 14,00μμ έως 18,00μμ(για ΚΔΑΠ).

Τα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ που απαιτούνται για την συμπλήρωση και την υποβολή της αίτησης εισαγωγής είναι τα παρακάτω:

1. ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (Προσκομίζεται από την ΔΗ.Κ.Ε.Ω.).
2.ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (Προσκομίζεται από την ΔΗ.Κ.Ε.Ω)
3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. (Η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. θα προβεί στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση του πιστοποιητικού οικ. κατάστασης άρθρο 5 Ν.3242/2004, ΦΕΚ 101Α΄)
4. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ (Προσκομίζεται από τον γονέα)
5. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ή  ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΝΣΗΜΩΝ. (Προσκομίζεται από τον γονέα).
6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.
7. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ(προσκομίζεται στον Παιδικό Σταθμό με την εγγραφή του παιδιού)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. των  Παιδικών Σταθμών καθώς επίσης και στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. τηλ. 2313300829 ,2313300805.


Αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.


ΠΡΟΣΟΧΗ

Η υποβολή αυτών των αιτήσεων αφορά εγγραφή με πληρωμή μηνιαίου αντιτίμου και όχι ΕΣΠΑ. Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΉΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΣΠΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ  ΚΑΙ Κ.Δ.Α.Π. ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΗΤΗΣ
 Δ/νση: ΛΗΤΗ
Τηλ.: 23940-71578                          
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΡΥΜΟΥ
Δ/νση: ΔΡΥΜΟΣ
Τηλ.: 2394032948
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ
Δ/νση: ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ
Τηλ.23940-33089

  Κ.Δ.Α.Π.ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
Δ/νση: ΛΗΤΗ  
Τηλ.: 23940-71887


 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
 Κ.Δ.Α.Π. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Δ/ση : ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
Τηλ.:2310689975


ΤΡΟΦΕΙΑ  ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ  ΚΑΙ ΚΔΑΠ  ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Ω

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α.  ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ :60,00 ΕΥΡΩ
Β. ΔΥΟ (2) ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΝΩ : 1Ο ΠΑΙΔΙ :60,00 ΕΥΡΩ, 2Ο ΠΑΙΔΙ :40,00 ΕΥΡΩ, 3Ο ΠΑΙΔΙ: 40,00 ΕΥΡΩ
Γ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (Από το  4ο  παιδί και πλέον): ΜΕΙΩΣΗ 10,00.
Παράδειγμα: Οικογένεια με 4 παιδιά, από 60,00 ευρώ πληρώνει 50,00 ευρώ.
                       Οικογένεια με 5 παιδιά από 60,00 ευρώ πληρώνει 40,00 ευρώ,..
Δ. ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ - ΑΜΕΑ: Με εισόδημα - συνολικό έως 12.000,00 ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΣΗ  10,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
 Η κατάθεση των τροφείων γίνεται στην Τράπεζα Πειραιώς στον λ/σμο:  5265-014629-060 (δικαιούχος ΔΗΚΕΩ).
  ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι καταθέσεις στον παραπάνω λ/σμό πρέπει να γίνονται ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και ΔΟΥ στον γονέα που έχει υποβάλλει την αίτηση.  
  ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ
  Για τις επανεγγραφές οι γονείς μπορούν να απευθύνονται  στους παιδικούς Σταθμούς που είναι εγγεγραμμένα τα παιδιά τους από την Δευτέρα 3/6/2013 έως την Δευτέρα 17/6/2013.

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ

  1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
  2. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΓΟΝΕΑ Η ΚΗΔΕΜΟΝΑ.(Προσκομίζεται από τη ΔΗ.Κ.Ε.Ω).
ΣΥΝ/ΝΑ ΑΡΧΕΙΑ:

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση των ετήσιων θερινών προγραμμάτων όπως το «Παιδί και Θάλασσα» και η «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                                                  Ωραιόκαστρο, 28/05/2014                     ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν.3870/2010, αναστέλλονται οι πάσης φύσεως προσλήψεις και υπηρεσιακές μεταβολές, καθώς και οι προπαρασκευαστικές αυτών ενέργειες, για το δίμηνο χρονικό διάστημα που προηγείται των αυτοδιοικητικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων.
Δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω απαγόρευση, οι προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η σύναψη συμβάσεων έργου συγκεκριμένων μόνο ειδικοτήτων όπως των εργαζομένων στους τομείς της πυρασφάλειας, των παιδικών σταθμών, της καθαριότητας, των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), των αμειβομένων μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ (ασχέτως ημερομηνίας έναρξης των προγραμμάτων), και των εργαζομένων στις Παιδικές Κατασκηνώσεις.
Ως εκ τούτου o Δήμος αντίθετα με την επιθυμία της διοίκησης, αδυνατεί να προχωρήσει στην υλοποίηση των ετήσιων θερινών προγραμμάτων όπως το «Παιδί και Θάλασσα» και η «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση»  για παιδιά ηλικίας  5 - 12 ετών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ

Ευχαριστήριο από την Βασιλική Λύσσα

-Ένα μεγάλο Ευχαριστώ οφείλω να εκφράσω στους αγαπητούς συνδημότες μου- φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, συνυποψηφίους,  γονείς και παππούδες των μαθητών μου, αθλουμένους μου 17 ετών- για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο άτομό μου, με την ψήφο τους, αλλά και για την ψυχολογική στήριξή τους  απέναντί μου, σε όλο το χρονικό διάστημα της προεκλογικής και εκλογικής διαδικασίας. -Θεωρώ ότι η τιμή που μου χάρισαν απλόχερα είναι πολύ μεγάλη και η επιθυμία μου να ανταποδώσω είναι εξίσου έντονη. Επιθυμώ να βοηθήσω στη βελτίωση και πρόοδο του Δήμου μας, καθώς  και στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων των συνδημοτών μου, με σκοπό πάντα την καλύτερη ποιότητα ζωής.      
-Σας Ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη σας!

 Με τιμή :                     
Λύσσα Βασιλική,

Δημοτική Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σταυροδοσία υποψηφίων συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της παράταξης "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ"


"ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ"
 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Α) Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού
Εκλέγονται
Πατσαλάς Κωνσταντίνος του Αθανασίου 311- Πρόεδρος
Κατσίκας Αθανάσιος του Δημητρίου 267
Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση Βασιλική (Βάσια) του Σταύρου 239
Αναπληρωματικοί
Πανούσης Βασίλειος του Σταύρου 183
Σμαραγδάς Σωτήριος του Ανέστη 127
Πλάτσικας Πασχάλης του Αποστόλου 52


Β) Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Λητής
 Εκλέγονται
Χατζηαντωνίου Απόστολος του Αντωνίου 651-Πρόεδρος
Μήλης Κωνσταντίνος του Δημητρίου 273
Μοδίτση Άννα του Σωτηρίου 246
 Αναπληρωματικοί
Χαριζάνης Αστέριος του Εμμανουήλ 186
Μαράνα Γεωργία του Δημητρίου 156
Γεωργιάδης Γκία του Σούλικο 145


 Γ) Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μελισσοχωρίου
 Εκλέγονται
Γκάτσης Αθανάσιος του Δημητρίου 149-Πρόεδρος
 Ζήσης Παύλος του Κωνσταντίνου 133
 Παπαθανασίου Αφροδίτη του Οδυσσέα 81
Αναπληρωματικοί
Σεμερτζή Νικολέτα του Ιωάννη 63
 Τσιαντίκου-Προδρομίδου Αικατερίνη του Θεοδοσίου 48
 Γκαγκάτση Πασχαλίνα του Γεωργίου 38

Δ) Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Πενταλόφου
Εκλέγονται
Τερζής Χρήστος του Πέτρου 183-Πρόεδρος
 Βελώνης Γεώργιος του Χρήστου 87
 Μασώνης Ιορδάνης του Χρήστου 83
 Αναπληρωματικοί
Ράπτη Στυλιανή του Αγγέλου 82
 Ατέσης Γεώργιος του Στεφάνου 70
 Ποιμενίδη Καλλιόπη του Δημητρίου 22

 

Ε) Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου
Εκλέγονται
Κουφουνάκης Μιχαήλ του Γεωργίου 607-Πρόεδρος
 Μεσιακάρης Ευάγγελος του Δημητρίου 378
Λύσσα Βασιλική του Στυλιανού 377
Σεκέρκας Παναγιώτης του Κωνσταντίνου 332
Φρεγγίδου Λυδία του Κυριάκου 318
Ίννου Στέλλα του Δημητρίου 300
Δελή Ελένη (Νέλλυ) του Βασιλείου 283
Αναπληρωματικοί
Τσινασλανίδου Χριστίνα του Βασιλείου 211
Πεσματζόγλου Νικόλαος του Μιχαήλ 176
Γώτης Σταμάτιος του Αθανασίου 142
Τσίπα- Τομπάζη Αφροδίτη του Γεωργίου 138
Παπαδοπούλου Ευδοκία (Εύη) του Στέργιου 94

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
Α) Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μεσαίου
 Εκλέγεται
 Παπαδόπουλος Γεώργιος του Νικολάου 147
Αναπληρωματικοί
 Γραμματόπουλος Παναγιώτης του Αλεξάνδρου 67
 Λαζαρίδης Σάββας του Κωνσταντίνου 62
 Σιμακάκης Δημήτριος (Τζίμης) του Νικολάου 31

Β) Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας
 Εκλέγεται
Χρύσογλου Παναγιώτης του Μιχαήλ 114
Αναπληρωματικοί
Ταβλαρίδης Γεώργιος του Ευθυμίου 95
Μέλιος Αναστάσιος του Χρήστου 52
Κούλαλη Ευαγγελία του Στεφάνου 31

Γ) Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρούδας
Εκλέγεται
1. Κουριτενλής Δημήτριος του Ιωακείμ 132
 Αναπληρωματικοί
2. Χατζή Μαρία του Χριστοδούλου 123
3. Χριστοδουλίδου-Τζιώγλη Κωνσταντία του Θωμά 22

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Παντελή Πορφυριάδη



                   
 
                            Ευχαριστήρια επιστολή του Παντελή Πορφυριάδη

Σας ευχαριστούμε !

η αξία του αντιπάλου κάνει πιο μεγάλη την νίκη του νικητή !
ύστερα από ένα πολύ δύσκολο αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή οι κόποι μας δικαιωθήκαν και βγήκαμε νικητές σε αυτήν την μάχη !
τώρα που σταμάτησαν οι πανηγυρισμοί δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά όλοι μαζί, από όπου τους ζήτησε το Ωραιόκαστρο, να προσφέρουμε την ψυχή μας για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο που αγαπάμε !
ευχαριστώ όλους αυτούς που σε αυτόν τον αγώνα βρεθήκαμε αντίπαλοι ή συνοδοιπόροι , εύχομαι ,με την βοήθεια του Θεού, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας !

Πορφυριάδης Παντελής

Ευχαριστήρια επιστολή Δάκη Μανουσάκη

Πρώτα- πρώτα θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά μας, που αυτές τις ημέρες, διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις. Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή της ζωής τους, που όμως δεν θα κρίνει το μέλλον τους. Και αυτό γιατί η ζωή αποδεικνύει πως οι ευκαιρίες είναι πολλές…
Με ένα απλό ευχαριστώ δεν μπορούμε να εκφράσουμε την χαρά που νιώθουμε. Ούτε να ανταποδώσουμε τη βοήθεια σας. Και σίγουρα να ξεμπερδέψουμε.
Για εμάς τώρα ξεκινά, ο πραγματικός αγώνας. Αποφασίσατε να μας στείλετε στη διοίκηση του δήμου, που μας κάνει να νιώθουμε μεγάλο βάρος στις πλάτες μας και υπεύθυνους να υπερασπιστούμε, αλλά και να δικαιώσουμε, τη δική μας επιλογή. Άλλωστε εμείς δεν μετράμε, ούτε ανταλλάσσουμε, την κοινωνική μας προσφορά και συμμετοχή για το καλό του τόπου μας με σταυρούς, κολακευτικά σχόλια και θέσεις εξουσίας.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ    
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ  pdf  excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ  pdf excel 
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ  pdf  excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ  pdf  excel
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ  pdf  excel
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  pdf  excel
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  pdf  excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ  pdf  excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ  pdf  excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ  pdf  excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ-ΜΕΛΑ  pdf  excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ pdf excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ  pdf  excel
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  pdf  excel

Δήμος Ωραιοκάστρου: Η Δημοτική Ομάδα της παράταξης "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ" κατα Εκλογική Περιφέρεια




Με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν απο το πρωτοδικείο, δημοτικοί σύμβουλοι κατα Εκλογική Περιφέρεια  απο την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ εκλέγονται οι παρακάτω:

Δήμαρχος: ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ

Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Εκλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου
ΑΤΑΜΙΑΝ ΜΠΕΔΡΟΣ-ΕΣΑΗ (ΠΕΤΡΟΣ) του ΣΑΡΚΙΣ       1260
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΔΑΜΙΑΝΟΥ                         744
ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ                  533
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΑΔΑΜ                                492
ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ                                     459
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ             458
ΓΕΡΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΜΑΡΚΟΥ                                   379
ΚΟΪΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                     363
ΒΑΜΒΑΚΗ-ΛΙΜΠΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ              349
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΑΝΕΣΤΗ      300
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ                       294
ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ                             292
 Αναπληρωματικοί
ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ       285
Εκλογική περιφέρεια Μυγδονίας
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ                    877 
ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ           645    
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ           545
ΜΟΔΙΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                     498
ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ              477
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ      473
Αναπληρωματικοί
ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     472  
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ       432

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας
ΔΙΓΚΑΛΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                           648
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                488 
Αναπληρωματικοί
ΒΑΛΑΣΑΚΗ ΖΩΗ του ΠΑΥΛΟΥ                  423

ΣΑΡΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ         345
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ     322

Ποιοί εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Ωραιοκάστρου με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ



Με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν απο το πρωτοδικείο, δημοτικοί σύμβουλοι απο την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ εκλέγονται οι παρακάτω:

Εκλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου
ΑΤΑΜΙΑΝ ΜΠΕΔΡΟΣ-ΕΣΑΗ (ΠΕΤΡΟΣ) του ΣΑΡΚΙΣ       1260
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΔΑΜΙΑΝΟΥ                         744
ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ                  533
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΑΔΑΜ                                492
ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ                                     459
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ             458
ΓΕΡΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΜΑΡΚΟΥ                                   379
ΚΟΪΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                     363
ΒΑΜΒΑΚΗ-ΛΙΜΠΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ              349
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΑΝΕΣΤΗ      300
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ                       294 
ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ                             292
Αναπληρωματικοί

ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ       285

Εκλογική περιφέρεια Μυγδονίας
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ                    877 
ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ           645    
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ           545
ΜΟΔΙΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                     498
ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ              477
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ      473
Αναπληρωματικοί
ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     472  
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ       432

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας
ΔΙΓΚΑΛΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                           648
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                488 
Αναπληρωματικοί
ΒΑΛΑΣΑΚΗ ΖΩΗ του ΠΑΥΛΟΥ                  423
ΣΑΡΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ         345
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ     322

Για την Τοπική Δημοτική Κοινότητα Πενταλόφου απο την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ εκλέγονται:

ΤΕΡΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ (Πρόεδρος)
ΒΕΛΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΑΣΩΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Σταυροδοσία στο δήμο Ωραιοκάστρου

Ανακοινώθηκε απο το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η σταυροδοσία στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Κατεβάστε το αρχείο μόνο για τον συνδυσμό ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ εδώ (Για να δείτε αυτό το αρχείο ολόκληρο πρέπει να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας)

Όλα τα αποτελέσματα  εδώ:  http://www.protodikeio-thes.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/ekloges/apotel_ypo_20141.html

Η εκπομπή και τα βιβλία – εγχειρίδια ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στη Γερμανία.

Η εκπομπή και τα βιβλία ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ πήγαν Γερμανία,  με αφορμή τις εκπομπές , αλλά κυρίως τα 3 πρώτα βιβλία του σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη. Λίγο πριν τις εκλογές ο σκιτσογράφος ταξίδεψε στη Γερμανία ( περιοχή  Βεστφαλίας)   και παρουσίασε τα βιβλία της σειράς ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, όπως επίσης πραγματοποίησε μία σειρά μαθημάτων σε μικρούς  και σε μεγάλους στις πόλεις,  Κολωνία, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Βούπερταλ, Λουντεσάι. Καλεσμένος από τις εκεί Ελληνικές κοινότητες και Ποντιακούς συλλόγους συνταξίδεψε με τον εκεί Ελληνισμό.




Συναυλία Παιδικής Χορωδίας Ι. Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Γαλήνης - Ωραιοκάστρου

Συναυλία Παιδικής Χορωδίας Ι. Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Γαλήνης - Ωραιοκάστρου

Παρασκευή 30 Μαϊου 2014 στο προαύλιο του Ναού

Την πρώτη της συναυλία θα δώσει η παιδική χορωδία του Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού την Παρασκευή 30 Μαϊου 2014, στις 20:30, στο προαύλιο του Ναού.
Η παιδική χορωδία ιδρύθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο και αριθμεί περίπου 40 παιδιά ηλικίας από 7 έως 15 ετών.

Την χορωδία διευθύνει η Ιωσηφίνα Κατωφλίδου – Σταμούλη.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια των Χατζιδάκη, Λάγιου, Σταμούλη και άλλων σύγχρονων Ελλήνων Συνθετών.

Σολίστ στο τραγούδι θα είναι ο Γιάννης Λεκόπουλος, ενώ την χορωδία θα πλαισιώσει πενταμελής ορχήστρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Ευχαριστήριο Θανάση Καρύδη

Ευχαριστήριο Θανάση Καρύδη

Ευχαριστώ τους πολίτες του δήμου μας που εμπιστεύτηκαν την «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» και τον ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ για τη διοίκηση του δήμου. Όλοι γνωρίζουμε ότι σε όλες τις δημοτικές ενότητες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου οι ανάγκες είναι πολλές και τα προβλήματα μεγάλα. Όμως υπάρχει η γνώση και η βούληση να αγωνιστούμε για την επίλυση τους. Έχουμε σχέδιο και όραμα για τον τόπο μας, για να στηρίξουμε τους πολίτες στη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνει η χώρα μας και να δώσουμε ελπίδα στους νέους. Θα είμαστε διοίκηση για όλους. Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω όλους και όλες που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν στην αυτοδιοικητική μου πορεία. Τους υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους.

Θανάσης Καρύδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου

Ευχές για τις εξετάσεις και συμπληρωματική ανακοίνωση από το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 
Ο Α.Μ.Σ. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ" εύχεται σε όλες τις μαθήτριες - αθλήτριες του Συλλόγου αλλά και σε όλους γενικά τους μαθητές,  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις που ξεκινούν αύριο 28-5-2014, σημειώνοντας πως το όποιο αποτέλεσμα τους δεν σηματοδοτεί αναγκαστικά και την εξέλιξη της μελλοντικής πορείας της ζωής τους. 
                         ΚΑΛΗ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΠΑΙΔΙΑ.
                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο
                                     
                                        -------------------------------------------
 
 
                                   ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ" ανακοινώνει πως τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, που θα γίνει στις 2-6-2014  και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου Μυγδονίας στη ΛΗΤΗ, είναι αναρτημένα προ πολλού στην ιστοσελίδα του Συλλόγου (dimokritosvolley) από την οποία και μπορούν να πληροφορηθούν το περιεχόμενο τους. 
                                         Το Διοικητικό Συμβούλιο