Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Επιτυχής ήταν η συλλογή τροφίμων και η παράδοσή τους στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου καθώς και η παιδική θεατρική παράσταση του ΜΠΣ Μεσαίου Ο ΠΟΝΤΟΣ

Επιτυχής ήταν η συλλογή τροφίμων και η παράδοσή τους στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου
καθώς και η παιδική θεατρική παράσταση του ΜΠΣ Μεσαίου Ο ΠΟΝΤΟΣ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συλλογή τροφίμων και η παράδοσή τους την Κυριακή 21-12-2014 και ώρα 12:00 μ.μ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό του Φιλύρου από το Μ.Π.Σ Μεσαίου Ο ΠΟΝΤΟΣ καθώς και η συμμετοχή του μικρού χορευτικού συγκροτήματος που χόρεψε ποντιακούς χορούς για τους παρευρισκομένους του ιδρύματος. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και ανθρωπιάς η πρόεδρος του ιδρύματος Ζωή Δανιηλίδου ευχαρίστησε το Σύλλογο για την πράξη του αυτήν, από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσαίου Θεόδωρος Αμανατίδης έδωσε την υπόσχεσή του να βοηθήσει και του χρόνου όσο μπορεί με τη βοήθεια των κατοίκων του Μεσαίου το Ελληνικό Παιδικό χωριό γιατί ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα και ιδίως τα μικρά και απροστάτευτα παιδιά τα οποία στηρίζει το ίδρυμα. Επίσης το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όσους κατοίκους πρόσφεραν τρόφιμα για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το θεατρικό τμήμα του συλλόγου που έπαιξε τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο Μεσαίου, το παιδικό θεατρικό έργο της Θεοφανίας Παπαθωμα «Ήρθαν τα Χριστούγεννα» σε σκηνοθεσία Αναστασίας Αναστασούδη. Το τέλος της παράστασης βρήκε τον κόσμο ενθουσιασμένο από την απόδοση των μικρών ηθοποιών που έπαιξαν καταπληκτικά ο καθένας ξεχωριστά το ρόλο του. Πριν την εκδήλωση έγινε και το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου έξω από το Πνευματικό Κέντρο κι έψαλλαν τα παιδιά του θεατρικού τμήματος τα ποντιακά κάλαντα.




Πηγή Μ.Π.Σ. Μεσαίου Ο ΠΟΝΤΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.