Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή - συγκέντρωση τροφίμων απο την ΕΠΩΦ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή - συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης  από μέλη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου & Φίλων στα πλαίσια του φιλανθρωπικού της έργου, με προορισμό τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου απ’ όπου και θα διατεθούν σε οικογένειες της ενορίας μας.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε η πρωτοβουλία της ΕΠΩΦ βρήκε αποδέκτες ευαισθητοποιημένα μέλη της, τα οποία με το δικό τους τρόπο συνέβαλαν στη συγκέντρωση 61 τσαντών με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η μεγάλη ανταπόκριση απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και ευελπιστούμε η πράξη αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση .
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων θέλουν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που στήριξαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια του συλλόγου .
Ωραιόκαστρο 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                         ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.