Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

"Οι πεζοδρομήσεις στις σύγχρονες αυτοκινητοκρατούμενες πόλεις". Εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο.

Με τη συμμετοχή τεσσάρων δημάρχων και ενός αντιδημάρχου διοργανώνεται στο Ωραιόκαστρο εκδήλωση με θέμα «Οι πεζοδρομήσεις στις σύγχρονες αυτοκινητοκρατούμενες πόλεις». Προσκεκλημένοι είναι οι δήμαρχοι που στους δήμους του λειτουργεί εδώ και χρόνια  πεζόδρομος  για να μας μεταφέρουν την εμπειρία τους, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδης, ο δήμαρχος Θέρμης Θ. Παπαδόπουλος και ο δήμαρχος Ευόσμου-Κορδελιού Π.Σούλας, αλλά και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Γαβότσης.  Καθώς επίσης και αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και τεχνικών έργων Θεσσαλονίκης Α. Παππάς.  Την εκδήλωση διοργανώνουν τα τοπικά  ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα www.oraiokastronet.grwww.oraiokastronews.blogspot.gr, και το περιοδικό «ΩΡΑΙΟ».
Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου κι ώρα 21:00 στην αίθουσα του Θεάτρου στο δημοτικό κτίριο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» στο Παλαιόκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.