Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Παραμονή Πρωτοχρονιάς


Κακοκαιρία αναμένουμε και την Τετάρτη,Παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ολόκληρη την χώρα με χιονοπτώσεις στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα καθώς και ορεινές-ημιορεινές  περιοχές της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στην Ανατολική Θεσσαλία την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στις Κυκλάδες τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, μεταξύ -13 και 1 βαθμών στα βόρεια, -4 και 4 βαθμών στα κεντρικά και τα νότια και 8 με 13 βαθμών στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 7-8 και τοπικά στα βόρεια έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση έως 6 μποφόρ.

Δείτε αναλυτική πρόγνωση καιρού για την Θεσσαλονίκη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.