Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Φίλες και φίλοι ! !
τις Άγιες αυτές μέρες ξεκούρασης και περισυλλογής είθισται να διατρανώνουμε, παράλληλα με το γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου, και κάθε μείζον πρόβλημα που ταλανίζει την Ελληνική Κοινωνία με τις καλύτερες ευχές μας για την επίλυσή του. Και αυτό στις μέρες μας δεν είναι άλλο από την Πολιτικοθεσμική – Οικονομική – Κοινωνική και Δημοκρατική κρίση που διέρχεται η χώρα. Η πολυεπίπεδη αυτή κρίση ήταν επόμενο να επηρεάσει άμεσα το περιβάλλον και τις ζωές μας. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ επέλεξε το φυσικό περιβάλλον για την εγκόσμια παρουσία του. Αυτό το υγιές περιβάλλον σε κάθε του μορφή και με κάθε κόστος πρέπει να διατηρήσουμε,για την αειφορία και την ίδια τη ζωή μας.
ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.