Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. : ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ωραιόκαστρο 27/11/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. : ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω αποδεικνύοντας εμπράκτως και εδραιώνοντας την παρουσία του ως συμπαραστάτης στο ύψιστο αγαθό της υγείας και της ασφάλειας των μικρών φιλοξενούμενων των παιδικών σταθμών και των ηλικιωμένων μελών των ΚΑΠΗ,  που ανήκουν στην εποπτεία του, τήρησε και θα τηρεί τα νόμιμα και τα αυτονόητα.

Για πρώτη φορά στον νέο Καλλικρατικό δήμο υλοποίησε συμβάσεις με παιδίατρο και παθολόγο στις 17/11/2014.

Ο παιδίατρος επισκέφθηκε όλους τους παιδικούς σταθμούς, προέβη σε ιατρικό έλεγχο των παιδιών και σε δημιουργία ατομικών καρτελών υγείας για κάθε νήπιο και την καταγραφή σε αυτoύς όλων των απαραίτητων ιατρικών δεδομένων και παρατηρήσεων.

Ο παθολόγος ξεκίνησε τις επισκέψεις του στα ΚΑΠΗ της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου και συνεχίζει με τις δημοτικές ενότητας Μυγδονίας και Καλλιθέας, δημιουργώντας ατομικές καρτέλες υγείας ηλικιωμένων, θα καθοδηγεί με ενημερωτικές ομιλίες για την πρόληψη υγείας των μελών και θα προβεί σε συνταγογραφήσεις όπου κρίνεται απαραίτητο.

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. υπόσχεται ότι θα ενημερώσει για  όσα προγραμματίζει την κατεύθυνση της διεύρυνσης  των υπηρεσιών του για τις όσο πιο ικανοποιητικές παροχές του προς τους δημότες – κατοίκους του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

  
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. 


ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.