Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Σύλληψη πτηνοτρόφου στη Νεοχωρούδα για...μόλυνση με απόβλητα!


apovlita-neoxorouda1
Στη σύλληψη ενός 45χρονου ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας στη Νεοχωρούδα προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς σε έλεγχο που γινόταν στην περιοχή διαπιστώθηκε ότι είχε προβεί σε μεγάλης έκτασης μόλυνση της περιοχής με τα απόβλητα της μονάδας του.
apovlita-neoxorouda2Ο 45χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, να εναποθέτει με τη χρήση τρακτέρ, μία πλατφόρμα με απόβλητα ζωικής προέλευσης, στην ευρύτερη περιοχή.
Το μήκος των απορρίψεων υπολογίζεται σε 250 μέτρα περίπου, ενώ μέρος των αποθέσεων πραγματοποιήθηκε πλησίον παρακείμενου ρέματος.
apovlita-neoxorouda3Επιπλέον, προέκυψε ότι η παραπάνω επιχείρηση λειτουργεί χωρίς την απαιτούμενη περιβαλλοντική αδειοδότηση.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.