Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Υποψήφιος βουλευτής ο δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Παναγιώτης Κοϊτσίδης;

  Εκ βάθρων αναμένεται να είναι η ανανέωση του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ στη Β’ Θεσσαλονίκης.
Νέα πρόσωπα ακούγονται και μεταξύ αυτών και εκείνο του Παναγιώτη Κοϊτσίδη. Σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Παναγιώτης Κοϊτσίδης θα είναι μεταξύ των νέων προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κοϊτσίδης

-Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1973.
-Φοίτησε από το 1992 στο Οικονομικό τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), με ενεργή δράση στο φοιτητικό κίνημα, σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του, ως μέλος μεταξύ άλλων, της Συγκλήτου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής του απ' όπου και αποφοίτησε το 1996.
-Το 1999 ξεκίνησε να εργάζεται στο χρηματοπιστωτικό τομέα. Παράλληλα δίδαξε οικονομικά στο Ο.Ε.Ε.Κ. Από το 2008 μέχρι σήμερα, εργάζεται ως οικονομικός αναλυτής στην Alfha Bang S.A.
-Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας την περίοδο 2004 έως 2010. Εκπροσώπησε το Επιμελητήριο, ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Εποπτείας Ανάπτυξης της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης.
-Διετέλεσε, το 2010, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Παπανικολάου.
-Εξελέγη το 2013, Γενικός Γραμματέας της Οικολογικής Κίνησης Ωραιοκάστρου. 
-Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου και με απόφαση του Δημάρχου κ.Γαβότση του έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.
-Τα επιστημονικά και επαγγελματικά του ενδιαφέροντα είναι τα διεθνή οικονομικά, η οικονομική και νομισματική πολιτική, τα δημόσια οικονομικά, η αγροτική οικονομία, το marketing και η αξιολόγηση επενδύσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.