Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Επεισόδια στο Ατρόμητος Φιλαδέλφειας- Αστραπή Δενδροποτάμου!

Την ώρα που το Ελληνικό ποδόσφαιρο «πνέει τα λοίσθια», την περίοδο που η βία στα γήπεδα έχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο και την ίδια μάλιστα στιγμή που ακόμη δεν έχουν… στεγνώσει τα δάκρυα για τον άδικο χαμό του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, κάποιοι ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, θεωρώντας ότι η δημοκρατία και η χρήση της βίας τους ανήκουν,

Οι «γνωστοί» άγνωστοι που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι της Αστραπής Δενδροποτάμου, αυτή τη φορά «χτύπησαν» στο γήπεδο της Φιλαδέλφειας, στη χθεσινή αναμέτρηση του γηπεδούχου Ατρομήτου με την Αστραπή, η οποία για την… ιστορία έληξε με σκορ 2-1.
Όλα ξεκίνησαν όταν στο 55′ ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου κατά τη διάρκεια μίας φάσης χτύπησε τον τερματοφύλακα της Αστραπής, με το διαιτητή να μην δίνει φάουλ και τον γκολκίπερ να πηγαίνει απειλητικά προς τον παίκτη και να του δίνει κουτουλιά στο στήθος. Σ” εκείνο το σημείο άναψαν τα αίματα στην κερκίδα, με τους φιλάθλους της Αστραπής να διαμαρτύρονται έντονα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να γίνεται σύρραξη μεταξύ των φιλάθλων και των δύο ομάδων.
Οι φίλαθλος του Ατρομήτου στην προσπάθειά τους να προστατευθούν από τους μανιασμένους «φιλοξενούμενους» στις κερκίδες, ρίσκαραν ακόμη και τη ζωή τους, με έναν άτυχο φίλαθλο όμως να δέχεται πολλά και δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι και να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε κατεπειγόντως και σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου με τη βοήθεια των γιατρών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και του τοποθετήθηκαν αρκετά ράμματα στο κεφάλι.
Δυστυχώς, γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές και θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ετυμηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, η οποία και καλείται να τιμωρήσει παραδειγματικά τους κατ” επανάλη «βιαστές» του αθλητικού ιδεώδες και να προστατέψει παράλληλα τους απλούς φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 
Εκτός και αν κύριοι, περιμένουμε ακόμη ένα θύμα σαν τον Κώστα Κατσούλη, για να παρθούν κάποιες αποφάσεις… ΕΛΕΟΣ!
Πηγή: pamempala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.