Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζεται η εκστρατεία καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου


Από τον Ελαιώνα της Ελπίδας συνεχίζει η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου την εκστρατεία καθαριότητας που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας και την εθελοντική συμμετοχή υπαλλήλων του δήμου, μελών των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, εκπροσώπων πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και πολιτών.
Το ερχόμενο Σάββατο στις 10 το πρωί ο δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αυτισμού «Ελπίδα» θα καθαρίσουν και θα περιποιηθούν όλοι μαζί τον Ελαιώνα της Ελπίδας, που δημιουργήθηκε την περασμένη Άνοιξη στην περιοχή «Καλόγερος».
Νωρίτερα, στις 9 το πρωί παρόμοια εκστρατεία καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί στις δημοτικές κοινότητες Πετρωτού και Μονολόφου. Στις 10.30 το πρωί της Κυριακής ο δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ) θα προχωρήσουν στον καθαρισμό και διαμόρφωση προς δενδροφύτευση της νησίδας της οδού Θεσσαλονίκης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.