Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο δήμος Ωραιοκάστρου δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Κοντά στους δημότες της που δοκιμάζονται καθημερινά από την οικονομική κρίση στέκεται η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, οι οποίες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα Σωματεία Αρτοποιών Κεντρικής Μακεδονίας θα διανέμουν εκπτωτικά κουπόνια σε ανέργους που διαμένουν στο δήμο μας. Με τα κουπόνια αυτά, 26 τον αριθμό, θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να αγοράζουν καθημερινά το ψωμί τους και άλλα είδη αρτοποιείου με έκπτωση 20%.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα καθημερινά από τις 8.30 έως τις 12.30 το πρωί στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας στη συμβολή των οδών Βασ. Γεωργίου και Τραπεζούντος (κτίριο Ι. Καποδίστριας) για να παραλάβουν τα κουπόνια, προσκομίζοντας την ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας τους.
Στο μεταξύ, προκειμένου να βοηθηθούν οικογένειες που χρειάζονται τις υπηρεσίες των παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω) αλλά αδυνατούν να καταβάλλουν τροφεία, αποφασίστηκε ομόφωνα η έκπτωση ή απαλλαγή τροφείων - κατά περίπτωση-
1. Σε οικογένειες με ένα μόνο γονέα
2. Σε οικογένειες με μηδενικό εισόδημα


Οι οικογένειες που θα ζητήσουν την οικονομική απαλλαγή θα χρειαστεί να προσκομίσουν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Ω εκκαθαριστικό σημείωμα ή έγγραφο που να αποδεικνύει την ύπαρξη ενός μόνο γονέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.