Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Σειρά επαφών του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση στην Αθήνα

Με την ευκαιρία συμμετοχής του στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε σειρά επαφών με κυβερνητικούς παράγοντες για ζητήματα του δήμου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γαβότσης επισκέφθηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον διευθυντή αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), όπου έλαβε τη διαβεβαίωση ότι εντός του 2015 θα χρηματοδοτηθεί η ανέγερση του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου ενώ ταυτόχρονα, όπως ενημερώθηκε, αναμένεται η χρηματοδότηση των μελετών για το 5ο δημοτικό σχολείο και το 4ο γυμνάσιο στην περιοχή της Γαλήνης.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το υπουργείο Οικονομικών, προωθώντας το αίτημα τροποποίησης της απόφασης του υπουργείου για τις αντικειμενικές αξίες στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας του δήμου Ωραιοκάστρου.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου επισκέφθηκε επίσης το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όπου έθεσε το αίτημα χρηματοδότησης του πληγέντος οδικού δικτύου του δήμου Ωραιοκάστρου μετά την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.