Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣΑΙΟΥ και του ΚΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣΑΙΟΥ 
Σαββάτο 25/10/2014 πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Μ.
 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ - ΜΕΛΙΤΕΑΣ   4-0

Σαν σε προπόνηση εξελίχθηκε η αναμέτρηση κόντρα στο Μελιτέα για την Αστραπή Μεσαίου, που επικράτησε με 4-0, καταφέρνοντας να αφοπλίσει από πολύ νωρίς τον αντίπαλο της και να φτάσει στην ευρεία αυτή νίκη. Η ομάδα του Κυριάκου Καραπαναγιωτίδη και του Αβραάμ Σαπρανίδη έδειξε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο 32χρονος φορ Γιώργος Μαρκίδης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ της Αστραπής με 6 τέρματα.    
  
  
Σκόρερ: Μαρκίδης (24΄, 55΄, 72΄), Αλ. Μαρμαρίδης (65΄).

ΑΣΤΡΑΠΗ: Προπονητής Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης, γυμναστής Αβραάμ Σαπρανίδης, σύνθεση: Κουρουζίδης, Χ. Μαρμαρίδης (Ρ. Αμανατίδης), Αν. Μαρμαρίδης (Π. Ρόκο), Αλ. Μαρμαρίδης, Ν. Ιωσηφίδης, Σ. Ανανιάδης (Γ. Τσολακίδης), Φ. Σουκάντος, Π. Λαζαρίδης, Χ. Λαζαρίδης (αρχηγός), Γ. Μαρκίδης, Γκ. Σουκασβίλη.  

6η αγωνιστική
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ
4
0
ΜΕΛΙΤΕΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
1
2
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


ΙΩΝΙΚΟΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
3
1
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
2
1
ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005
2
1
ΠΑΕ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ
1
0
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ
2
2
ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ



Βαθμολογία

ομάδες
βαθμοί
15
13
12
12
10
9
9
9
8
8
7
6
6
6
4
1







Εκλογές στο ΚΑΠΗ Μεσαίου

Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και από ώρες από 9:00π.μ. έως 1:00 μ.μ. διεξήχθησαν εκλογές στο ΚΑΠΗ Μεσαίου για την εκλογή αντιπροσώπων στο Δήμο Ωραιοκάστρου, παρουσία των γραμματέων του Δήμου, Ευαγγελίας Νάτζη και Μαρίας Μίντη. Από τους 31 που ψήφισαν εκλέχθηκαν η Μαρία Λιθοξοπούλου με 29 ψήφους, ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης με 20 και η Σοφία Σερτσόγλου με 19. Αυτοί θα εκπροσωπούν το ΚΑΠΗ Μεσαίου το οποίο περιλαμβάνει και τους οικισμούς Πετρωτό και Μονόλοφο, στο Δήμο Ωραιοκάστρου.




Πηγή: Μ.Π.Σ. ΜΕΣΑΙΟΥ Ο ΠΟΝΤΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.