Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Στη στροφή του «Τρελού» ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Το σημείο όπου έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα, γνωστό ως η στροφή του «Τρελού», στην Γαλήνη Ωραιοκάστρου, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Ο κ. Γαβότσης, ο οποίος συνοδευόταν από τη διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, τον νομικό σύμβουλο του δήμου και τον υπεύθυνο του τεχνικού γραφείου, που έχει αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος στο συγκεκριμένο σημείο, συναντήθηκε με εκπροσώπους κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν εκφράσει ενστάσεις και είχαν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αποτέλεσμα το έργο να σταματήσει.  

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου από την πλευρά των κατοίκων υπάρχει διάθεση συνεργασίας για να βρεθεί λύση. «Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων, που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δυστυχώς και θανατηφόρα. Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στην εκπόνηση μελέτης, η οποία προβλέπει διαπλάτυνση του δρόμου και από τις δυο πλευρές, αλλαγή της κλίσης καθώς και κατασκευή τσιμεντένιου στηθαίου, που θα χωρίζει τις δυο λωρίδες κυκλοφορίας. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι θα δώσουμε λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που ταλανίζει όλο τον δήμο» τόνισε ο κ. Γαβότσης.


Όπως ανάφερε ο κ. Γαβότσης η εν λόγω μελέτη θα αποσταλεί στην υπεύθυνη υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για προέγκριση ενώ μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα εξασφάλισε την υπόσχεσή του να εντάξει το εν λόγω έργο σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης στα νέα ΠΕΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.