Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χειροπιαστά αποτελέσματα αποδίδει η πρωτοβουλία του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, για τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη.



Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Καράογλου στις 02 Ιουλίου 2014, η Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητική Εκπρόσωπος, κα. Σοφία Βούλτεψη, επισυνάπτει έγγραφο που υπογράφει ο Πρόεδρος του  Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., κ. Δημήτρης Μακρυδημήτρης, σύμφωνα με το οποίο «η ΝΕΡΙΤ βρίσκεται στη διαδικασία σύνταξης του στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδίου, στο πλαίσιο του οποίου θα καθοριστεί και το είδος του προγράμματος, την ευθύνη του οποίου θα έχει το ραδιοτηλεοπτικό κανάλι που θα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη».

Όσον αφορά στη διαδικασία πρόσληψης δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού, ο κ. Μακρυδημήτρης επισημαίνει ότι «η σχετική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη», θέτοντας μάλιστα ως καταληκτική ημερομηνία τα τέλη Οκτωβρίου. Επισημαίνει δε, ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία αξιολόγησης και συνέντευξης του προσωπικού που θα κληθεί να υπηρετήσει στη ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα,  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., σημειώνει ότι «η  ΝΕΡΙΤ, ενόψει της ψηφιακής μετάβασης, ενισχύει το δίκτυο της σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα του σήματός της».

Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρει στο έγγραφό του ο κ. Μακρυδημήτρης, ο κ. Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε τα εξής: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη μπαίνει στην τελική ευθεία, δυναμώνοντας τη φωνή της Βόρειας Ελλάδας. Η Κυβέρνηση υλοποιεί τη δημόσια δέσμευσή της ότι η Θεσσαλονίκη θα γίνει και πάλι έδρα δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, ικανοποιώντας ένα δίκαιο, αυτονόητο και πάγιο αίτημα  όλων των πολιτών και φορέων της Μακεδονίας και της Θράκης. Είμαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα του προγράμματος που θα παράγεται από τη ΝΕΡΙΤ Βορείου Ελλάδος θα είναι αντίστοιχο -και γιατί όχι καλύτερο- εκείνου της ΕΡΤ-3».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.